Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodaba vagyunk 7en. Hogy...

Irodaba vagyunk 7en. Hogy lehet kozos nevezore jutni a futessel kapcsoaltban?

Figyelt kérdés
A nagyfonoknek mindig melege van es lehuzza a futest, a tobbiek meg faznak es kabatba ulnek az irodaba. Koztuk én is. Van rajtam 2 pulcsi es egy melleny. Es beraktam magamnak egy hosugarzot az asztal ala. Senki se szolt eddig, en vagyok az ujfiu par honapja. Masoknal is van hasonlo problema? Mit csinaltatok?
2022. jan. 20. 08:58
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
nem tudom,hogy az mit takar.
2022. jan. 20. 11:16
 22/23 anonim ***** válasza:
Én 'sztrájkolni' szoktam, ha nem látja senki, akkor feljebb rakom a fűtést, nyáron a légkondit. Egy idő után megunja az illető a csiki csukit vagy észre sem veszi, hogy felnyomtam..
2022. jan. 20. 13:55
 23/23 A kérdező kommentje:
Most delutanra mar egesz befutott a helyseg,de a reggeli oraba katasztrofa. Dolgozik az a kis hosugarzo az asztal alatt rendesen. Igazi haboru van kozte es a legkondi kozott :)
2022. jan. 20. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!