Irodaba vagyunk 7en. Hogy lehet kozos nevezore jutni a futessel kapcsoaltban?
Mi is ülőmunkát végzünk 25 fok van, így a komfortos. A főnök külön szobában van,ő magának állítja a fűtést.
A nagyfőnök meddig van bent? Mert ha nem sokat, akkor vetkőzhetne ő is kicsit jobban, vagy át kell rendezni az irodát, hogy egy hűvösebb részre kerüljön.
#14 a 25 fok az elvileg nagyon túl sok. most rákerestem és ott az már annyira rontja elvileg a teljesítményt, hogy plusz szünetet kellene adni :D
"A rendszeresen 24 foknál magasabb hőmérsékletű munkahely melegnek számít, ami befolyásolja a komfortérzetet és a teljesítményt. Ezeken a munkahelyeken a dolgozóknak óránként legalább öt perc plusz pihenőidő jár."
Nálunk is 24-25 fok van. Egyáltalán nem meleg.
Egy helyben ülni az íróasztalnál teljesen más, mint mozogni közben. Sokkal hidegebbnek tűnik.
Volt, hogy nem volt jó a fűtés, valamiért nem ment 21 fok fölé. Konkrétan nem tudtam gépelni, olyan hidegek és merevek lettek az ujjaim. De koncentrálni se tudtam rendesen.
Nem olyan, mint kint a szabadban sétálgatni 21 fokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!