Egy munkahelyen miért lehet gond az, ha egy alkalmazott sosem mosolyog?
Egy munkahelyen fontos a kommunikáció, a csapatmunka, jó - kellemes munkakörnyezet ami azzal jár főleg hogy az emberek igyekeznek jó hangulatban eltölteni azt az x órát amit együtt kell lenniük.
Van akinek nem való a csapatmunka...
Attól függ hogy milyen területen dolgozol, azért ne szedjük már szét a kérdezőt azért mert látszólag introvertált.
Nyilván egy erősen szellemi-csapatmunkát igénylő munkahelyen hátrány az amit a kérdező említ, és amit te a kommunikációval kapcsolatban írtok.
De alapvetően semmi baj nincs a kérdezővel, én is hasonló vagyok, szakmunkában dolgozom, de voltam már gyárban is, semmi probléma nem volt még belőle.
Ettől nem lesz senki "megkeseredett depressziós ember".
De kérdező te nem csak mogorva hanem egyenesen bunkó vagy.
Legalábbis az a példa amit felhoztal az egy bunkó megnyilvanulas volt.
26
Szerintem nem vészes, konyhán amúgyse kell bájcsevegni, ha pincér lenne akkor már valószínűleg rászólt volna a főnöke is, engem nem zavarna különösebben.
#27 nem mindenhol tűrik el azt sem ha a kollégával bunkó vagy.
Tőlünk is kirugtak valakit akinek doktorija volt tehát nem egy egyszerű mosogató de nem tudott csapatban dolgozni mert bunkozott. Senki nem szeretett vele dolgozni mert bunkó volt.
És simán kirugtak.
Úgyhogy egy mosogatonak se fognak könyörögni hogy ugyan legyél már normális, hanem majd mikor betelik a pohár akkor repül.
Na még egyszer:
Én nem vagyok bunkó. Lehet velem beszélgetni, csak épp nem a legnagyobb hajtás közepette. És nem hiszem, hogy bűnös lennék, hogy nem vigyorgok azon, amikor a nagy forgalom közepette nevetve emlékeztetnek, hogy nagy forgalom van, ma rendesen igénybe lesz véve az energiám.
És ez ebből a szempontból nem csapatmunka, mert én magamban végzem a dolgom, a szakácsokkal, pincérekkel leginkább akkor vagyok interakcióban, amikor mosatlant hoznak oda, illetve, ha én viszem oda az elmosottat. Ha pincér vagy pultos lennék, akkor maximálisan érthető lenne, hogy kedvesnek, mosolygósnak kell lenni, éppen ezért nem is tervezek ilyen munkakörre váltani.
Nem érti...... 🙄🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Okey bro
Legyen neked igazad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!