A munkahelyen kötelezővé tehetjük mindenkinek a 3. oltást?
Ha félsz, akkor miért nem elég hogy magadat beoltatod?
Az megvan ugye, hogy terjedni ugyanúgy terjed oltással is, csak max nem annyira feltűnőek a tünetek... Az oltás ezt nem befolyásolja, h ne kapd el, jó ember..
Hát nem tudom, én is többszörösoltott vagyok, ismerőseim is, mégis mind kidőlt az elmúlt hónapokban... Mutass már kérlek hivatalos írást erről. :)
És a szakértők sem aztmondták, h oltással kevésbé terjedne, hanem pont hogy azt, hogy az oltás arra jó, hogy elkerüld a súlyosabb tüneteket... De ettől még ugyanúgy terjeszted..
Plusz barát munkahelyén is oltott vitte be és fertőzte le őket a coviddal ( mondjuk mind oltottak voltak).. De kiestek, meg át is adták, mert a h*lye bement úgy is, h tudta h covidos.. (Lehet ő is azt hitte, h így majd nem adja át a többinek?? ) Hm....
6. [link]
Itt lehet róla olvasni de pici logika és virológiai tudás kell hozzá... azért nem lesz oltás után súlyos tünetek mert kevesebb a vírus hiszen az igG antitestek blokkolják a vírus szaporodását így kevesebb vírus lesz...
A “kevésbé terjeszti” nem egyenlő a nem terjesztivel.
Amit írtam példa, ott mind oltott volt: oltott kolléganő szándékosan vitte be... értsd tudta hogy covidos, mégis bement továbbra is, jól le ai fertőzte az összeset bent...
Mondjuk ki is rúgták, de az ilyen meg is érdemli.
Tudtommal még nem módosult az 598/2021. Korm.
rendelet, úgyhogy nem. A harmadik oltás pl. az eü-ben kötelező, a "sima" munkáltató azonban csak kettőt rendelhet el továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!