Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet megoldani az állás...

Hogy lehet megoldani az állás melletti állásinterjúra járkálást? Hogy és leginkább mikor menjek ha 17hkor végzek? És 9kor kezdek? se 9 előtt se 17h után nem fogadnak sehol

Figyelt kérdés
A közlekedés maga is 1-1 óra, vagyis mondjuk 18ra tudnék odaérni bárhova is
2022. jan. 12. 12:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
74%

"Mire felveszik az átlagjózsit bárhova is, az 20-30-40 interjú."

Konkrétan nem ismerek embert aki 5-nél több helyre ment interjúra "egyszerre", és már az is soknak számít.

2022. jan. 12. 13:52
 32/40 A kérdező kommentje:

"Konkrétan nem ismerek embert aki 5-nél több helyre ment interjúra "egyszerre""

akkor ismerkedj meg velem!! Én 20+ helyen voltam mire ebbe a kuplerájba felvettek...

2022. jan. 12. 13:54
 33/40 A kérdező kommentje:

De családon belül corvinust végzett is zsinórba ment az interjúkra, nem 5-re és nem 15re....

Corvinus.

2022. jan. 12. 13:55
 34/40 anonim ***** válasza:
94%

Az, hogy jelentkezem 5 helyre, és felhívnak 3 helyről, majd a 3-ból 2 behív személyes interjúra, az nem jelenti azt, hogy 5 interjún voltam.

Sok helyen már van telefonos és skype-os interjú is, hogy ne raboljátok egymás idejét.

De ha tudásodnak megfelelő helyekre pályázol, és 2-3 hónap alatt nem találsz semmit, akkor érdemes átgondolnod az életedet. 😉

2022. jan. 12. 13:59
 35/40 anonim ***** válasza:
87%

Nem sértésből, de elgondolkoznék a családtagod helyében, hogy megfelelően tudom-e eladni magam. Az önéletrajza jó lehet ha behívták, feltételezem a képzettsége megvan. Ha ennyire nagy a sikertelen interjúk aránya, lehet hogy nem klappol valami a kommunikációjával.

Engem eddig mindenhova felvettek ahova behívtak beszélgetni (nyilván nem hívtak be mindenhova, nem azt akarom előadni hogy bármilyen munkát megkapok ami megtetszik :D), nekem erre pl volt külön tárgyam az egyetemen ahol ezeket a skilleket fejlesztettük.

2022. jan. 12. 14:00
 36/40 anonim ***** válasza:
89%

Nem, nem így van.

A 8 általánost végzett átlagjózsival Borsodban talán.

De már megint önmagadnak mondasz ellent hogy kötekedhess. Most akkor 20-30-40 interjúra kell menned, vagy eleve csak 100-ból 2-re hívtak be?

Persze, létező jelenség, hogy csesznek visszaírni, vagy nem kerülsz be, de ha ilyen rosszak az arányok, vagy nem akar a cég embert felvenni, csak a meglévők terrorizálása miatt vannak egyes állások folyamatosan meghirdetve, vagy veled van igen nagy baj.

Érdekes, én tojáshéjjal a hátsómon, gyakornoki állást keresve is válogathattam, beadtam 6 vagy 7 helyre, abból 3 adott visszajelzést, abból 2-nél voltam interjún, mindkettőre felvettek volna, és végül a másodikra mondtam igent, harmadikat lemondtam.

Ha csak vergódni akarsz itt a kamujaiddal, találj ki valami újat, ha esetleg nem Balázska vagy, akkor meg gondolkodj el erősen a tanuláson és/vagy költözésen, de leginkább a szemléletváltáson, mert ha azt nézed, hogyan nem lehet, akkor nem is fog menni, abban biztos lehetsz.

37/40 A kérdező kommentje:

"akkor érdemes átgondolnod az életedet. 😉"

És akkor mi lesz ha átgondolom? óradíjért gondolom át vagy mi?

Átgondolom, jó. És? folytatás?

38/40 A kérdező kommentje:

"De már megint önmagadnak mondasz ellent hogy kötekedhess. Most akkor 20-30-40 interjúra kell menned, vagy eleve csak 100-ból 2-re hívtak be"

ebben semmifajta ellenmondás nincs, a kulcs a SZORZÓ.

2022. jan. 12. 14:02
 39/40 anonim ***** válasza:
84%
Mit dolgozol, mihez értesz? Mit dolgoznál szívesen, melyik városban, és mennyi a bérigényed? :)
2022. jan. 12. 14:10
 40/40 Thunderfairy ***** válasza:
100%

Láttam én már egy ilyen kérddést az oldalon. Jobban fogalmazvaa úgyanez volt a kérdés is és a kérdező is ilyen értetlenkedő volt, tehát szerintem úgyanaz a kérdező ez is. NE VÁLASZOLJATOK NEKI mert mindig az lesz hogy miért nem jó neki az adott megoldás.

Kedves kérdező. Maradsz nyugdijig te így ott ahól most vagy. Sajnálom.

2022. jan. 14. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!