Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet megoldani az állás...

Hogy lehet megoldani az állás melletti állásinterjúra járkálást? Hogy és leginkább mikor menjek ha 17hkor végzek? És 9kor kezdek? se 9 előtt se 17h után nem fogadnak sehol

Figyelt kérdés
A közlekedés maga is 1-1 óra, vagyis mondjuk 18ra tudnék odaérni bárhova is
2022. jan. 12. 12:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
81%
XDDDDDD
2022. jan. 12. 13:04
 22/40 anonim ***** válasza:
90%
Akkor rohadj meg a mostani helyeden! :D
2022. jan. 12. 13:08
 23/40 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell hazudni pl. a szabadnaphoz.

De akkor tényleg marad az, hogy takarékoskodsz, felmondasz és utána "teljes munkaidőben" keresel állást. Ahhoz se kell hazudni.

2022. jan. 12. 13:21
 24/40 anonim ***** válasza:
91%
amúgy nem tudom milyen béna ember vagy, de nekem az összes takarítói-konyhai-árufeltöltői pályázatomra is úgy jön vissza a személyes interjú lehetősége, hogy tessék itt van három nap és négy idősáv, melyikben tudna jönni?
2022. jan. 12. 13:26
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
IT területen, szinte kezdőként hagynak irányítani. Nekik nem céljuk 1 hét alatt embert találni, rászánnak több hetet is, hogy a megfelelő embett találják meg. Mondhattam mindig azt, hogy nekem nem jó a 2 nap múlva, legyen inkább 1 hét múlva pl, és rengetegszer mondtam ezt. Volt, hogy 2 nap múlva akartak interjúztatni, de aznap már volt 1 interjúm, így akkor másik napot beszéltünk meg. Egyébként pedig ilyenkor korai, vagy a legutolsó időpontot kell megbeszélni.
2022. jan. 12. 13:37
 26/40 A kérdező kommentje:

" hogy tessék itt van három nap és négy idősáv, melyikben tudna jönni?"

nekem is volt olyan hogy H-P minden nap tudok menni 10re 11re délre kettőre.... OKÉ:

és mivel H-P 9-17h dolgozom mire megyek vele?

2022. jan. 12. 13:38
 27/40 A kérdező kommentje:

"IT területen"

de én nem IT területen vagyok... ha ott lennék nem ide erre a trágyadombra írnék. ez eléggé evidens nem?

2022. jan. 12. 13:39
 28/40 anonim ***** válasza:
90%
Akkor szépen maradsz az alapítványi iskolában életed végéig. (Mert onnan nyugdíjba se engednek el, az szinte biztos.)
2022. jan. 12. 13:43
 29/40 anonim ***** válasza:
94%
#27, de, releváns. És mások is írták, hogy nem diplomás munkákon is hagyják választani. Ha felhív, mondd meg, hogy a holnap nem jó, jövő hét jó. És ha szerencséd van, a következő hétre le tudsz szervezni pl. 4 interjút (mit tudom én kedd, szerda délelőtt és délután is) és akkor szépen felhívod a háziorvost, hogy szarul vagy és táppénzt szeretnél, vagy kiveszel 2 nap szabit. Ennyi. Meg mi ez, hogy 30 interjúra kell elmenni?! Egyáltalán nem jellemző ez.
2022. jan. 12. 13:43
 30/40 A kérdező kommentje:

"Meg mi ez, hogy 30 interjúra kell elmenni?! Egyáltalán nem jellemző ez."

Mire felveszik az átlagjózsit bárhova is, az 20-30-40 interjú.

Nem mindenki orvos... átlagjózsi beadja a pályázatot 100 helyre, abból 90 vissza se jelez, a 10 ből meg behívja tán 2-3.... és abból nulla veszi fel.

ez van.

tán nem így van?

2022. jan. 12. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!