Kell egyáltalán az állás annak aki rövid gatya mintás strandpóló hátizsák cuccban jelenik meg állásinterjún? és szellemi munka lenne
Milyen az a gatya minta?
Vesszőket nehéz lett volna rakni?
Amúgy: meg kell nézni/hallgatni az összes jelentkezőt, utána dönteni.
A kettőnek nincs köze egymáshoz. Már nem annak a világnak kellene lennie.
Amikor egy beszédhibás ember műsort vezethet?
"Amúgy: meg kell nézni/hallgatni az összes jelentkezőt, utána dönteni."
meg lett hallgatva ő is, de míg a többi jelentkező interjúja 15-20 perc volt, addig az övé kb 10 perc se.
Hát...
"Már nem annak a világnak kellene lennie."
De az a világ van. Amíg 10ből 9 jelentkező kosztüm/zakós, és jön egy ilyen ... hát...
Hát nem tudom, én sem erőltettem meg magam ruha szempontjából, de nem tettek rá megjegyzéseket. Első körben kérdezgettek a terveimről meg a volt munkahelyeimről, második körben feltettek egy valag szakmai kérdést, megírtam a szakmai tesztet és nagy vonalakban ennyi volt. Nem értem, ha valaki nem foglalkozik közvetlenül ügyfelekkel, minek nézni a kinézetét. Nem mindegy nekik, hogy miben fejlesztek?
Utoljára akkor tettek megjegyzést a ruhámra, mikor még diák koromban valami trágya alja irodai asszisztens állásra jelentkeztem, ahol alapból mindenki próbálta magát előadni és elég undorító volt a hely. Örültem, hogy végül nem adtak visszajelzést, nem akartam volna ott dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!