Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem tudok normálisan...

Miért nem tudok normálisan pénzt visszaadni?

Figyelt kérdés
Nem tartom magam butának. Suliba mindig is jó tanuló voltam. 2 napot voltam próba napon diákmunkán kasszásként. Nem nagyon ment... Egyszerűen annyira izgultam, hogy rosszul adtam vissza. Most viszont annyira semminek érzem magam ez miatt.... Akkor mégis buta lennék?
2022. jan. 12. 06:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem ugy szuletik, h tudja, hogyan kell visszaadni.

Megmutattak hogy kell?

Nekem ugy tanitottak, h "visszafele" kell visszaadni. Tehat ha fizetnek mondjuk 736 Ft-ot es ezrest adnak. Eloszor visszaadsz 4Ft-ot, az lesz 740. Azutan visszaadsz 60Ft-ot, igy lesz 800. S meg visszaaadsz 200-at, h ezer legyen. Azaz 264Ft lesz a visszajaro. Gyakorolj felugyelettel amikor kevesebben vannak, menni fog az, nem atomfizika.

Remelem ertheto.

2022. jan. 12. 06:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nyugi, nem vagy buta. Érthető a szitu, hisz ez a terület felelősséggel jár 2*-esen is, emiatt vagy stresszes. Hiába írja ki a gép, hogy X ft. a visszajáró, a nagy sor közben figyelni kell a helyes címletekre, stb.-re. Más területen tuti jó vagy:). Nyugi.
2022. jan. 12. 07:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Majd belejossz, szerintem csak az izgulas miatt nem megy, olyankor lassabb a reakcioido, stb. Neha nekem is vannak olyan napjaim, hogy valami kizokkent es utana azt se tudom mit csinalok, amig le nem nyugszom.
2022. jan. 12. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
vagy gyakorolj, vagy ne az eladói pálya felé kóricálj... amúgy egyesnél a pont, valamiért nagyon sokan a nagy pénzekkel akarnak kezdeni visszaadni. én nem értem hogy, én világéletemben visszafele számoltam, mondjuk én hülye is vagyok matekból, nem is menne a másik módon. gyakorlásra az is kitűnő, ha előveszed a családi gazdálkodj okosant, meg a saját apródat, fogsz egy családtagot/barátot, és random összegekért vásárol tőled, te meg lehetetlen címletekből adsz vissza.
2022. jan. 12. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!