Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Életem első állásinterjúra,...

Életem első állásinterjúra, tudnátok segítni kicsit? 18L

Figyelt kérdés

18 vagyok, még nem dolgoztam sehol, ez az első hely, ahova beadtam a jelentkezésem. Holnapra behívtak egy személyes megbeszélésre, és fogalmam sincs, hogy miként és hogyan megy ez az egész, mit szoktak ilyenkor kérdezni, mire kíváncsiak, és az én részemről mit érdemes, illetve nem érdemes mondanom.

Másrészről nagyon aggódok, mert sosem volt erősségem a beszéd, sosem tudtam akár az osztályom előtt is beszélni felszabadultan, és most meg hogy tudom, hogy tétre megy, így nyilván méginkább inába szállt a bátorságom. A munka nem igényel különösebb beszédet, csak ezen kéne most túljutnom.

Légyszi, adjatok tanácsot, kicsit avassatok be ebbe, a legkisebb jótanács is sokat segítene nekem!

2022. jan. 10. 16:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

10.-re.

Te olvastad a kérdező leírását?

18 éves.

Semmi suli.

1. melóhely.

300???? Ha bikini modell, és nagyon "kedves", na akkor!

2022. jan. 11. 11:24
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 nem zavar higy az egy pèlda? ezt èn szoktam mondani, de nekem van X èves tapasztalatom. A kèrdező tudja mire jelentkezet, mit ajànlottak, mit tud ő ès ahhoz mèrten ad meg egy reàlis èrtèket.
2022. jan. 11. 12:28
 13/15 anonim ***** válasza:
+ cafetèria nèlkül. erre tudjàk azt mondani hogy 250+ cafetèri. ès nem lőttèl se alà se fölè.
2022. jan. 11. 12:31
 14/15 anonim ***** válasza:
mellesleg èn egy 3 hónapos oktatàssal keresek havi nettó 250 et. ès nem szakmàs. 5000/h. Nem dolgozom agyon magam....
2022. jan. 11. 12:33
 15/15 anonim ***** válasza:
mondd meg őszintén, hogy ez az első interjúd. Az interjúztatónak is lehet ekkora gyereke, mint te. Amiket megkérdeznek: miért akarsz itt dolgozni, miért pont ez a cég? Hol látod magad 3 év múlva? Hogyan jössz ki másokkal? Egyedül, vagy csoportban érzed jobban magad? Tudsz-e önállóan feladatot megoldani? ...Ne csak egyszavas válaszokat mondj. Lehet azt mondani, hogy nem tudom, vagy hogy vmihez még nem értesz, de a lényeg, hogy a nem után a mondatot mindig kerekítsd ki valamilyen pozitív gondolatra: pl. ilyet és ilyet még nem csináltam, ellenben érdekel, és szeretném megtanulni. Amúgy gyorsan tanulok, és fontos számomra, hogy mihamarabb megtanuljam azt a valamit és önállóan meg tudjam csinálni.....Ne öltözz ballagó diáknak. Egy blézer az tudja emelni a megítélésed. Illetve ne menj sportcipőben, vagy csili-vili körmökkel. Legyen ereje a kézfogásodnak. Szeretik, ha te is kérdezel, mert ezzel azt mutatod, hogy érdekel a pozíció. Általában amúgy a HR-es van jelen, illetve maga a szakterületvezető, ahová te kerülnél.
2022. jan. 13. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!