Miért nem sikerül leküzdenem a szociális fóbiámat, ha hetente új embereket kell megismernem a munkahelyem során? 20L
Figyelt kérdés
Alapvetően szorongok már a rövidebb találkozásoktól is, de még jobban, ha arra gondolok, hogy bántani fog az az illető engem. Már 2x történt ilyesmi alig 2 hónap alatt és ebből az egyik konkrétan súlyos eset volt, hogy már elsírtam magam.
A hangom nagyon gyerekes lesz és idegesítő, nem merek beszélni, szem kontaktus egyáltalán nincs, mindig azt hiszem, hogy utálnak engem.
Azt hittem, hogy ez majd elmúlik, mert úgy győzöd le a félelmed, ha szembemész vele.
2022. jan. 10. 14:58
11/12 anonim válasza:
Én sem szeretem az embereket, de ennyire azért nem gáz a helyzet, egyáltalán miért vernének meg? :D nem is értem.
12/12 anonim válasza:
Kókler: akinek semmiféle végzettsége nincs, de elhiteti magáról, hogy terapeuta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!