Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mindegy gyárban van interjú?...

Mindegy gyárban van interjú? Operátor munkához?

Figyelt kérdés
Vagy olyan van hogy telefonon már mondja hogy lehet menni másnap dolgozni? Vagy mindenhol van ilyen teszt vagy elbeszélgetes? Mert ami hirdetésre jelentkeztem az nem írta hogy lenne teszt meg ilyenek.

2022. jan. 9. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Operátori állásokra jellemzően próbamunka és egyszerű teszt
2022. jan. 9. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem ismerünk mi sem minden helyet, szóval nem tudjuk. Szokott lenni általában, alap teszteket szoktak kitöltetni.
2022. jan. 9. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, csak úgy felvesznek mindenkit, és zsákbamacska, hogy milyen munkaerőt kapnak...

Persze hogy van, nagyjából nincsen az a kétségbeesett cég, ahol ne lenne, még akkor is, ha nagy létszámhiány van, és szinte mindenkit felvesznek. De akkor is hülyék lennének kihagyni ezt a lehetőséget, hogy legalább a totál alkalmatlanok (egy részét) kiszűrjék.

Én egy közlekedési cégnél vagyok mérnök, vannak olyan fizikai munkás pozíciók, ahol a vacak feltételek és nem éppen versenyképes fizetések miatt évek óta nem lehet feltölteni a létszámot rendesen, mégis van interjú, meg van rá példa, hogy próbaidő alatt repül a jelentkező, mert még a létszámhiány is jobb, mint ha felvesznek olyat határozatlan időre, (amivel szinte be van betonozva) aki nem tesz érdemben hozzá a munkához.

Egy barátom munkaerő-közvetítő cégnél HR-es, főleg betanított munkákra toboroznak. Még ott is van az adott munkától függően képességteszt, illetve egy rövid elbeszélgetés.

2022. jan. 9. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pályakezdő vagy?Olyan sehol nincs hogy telefonon trécseltek fél percet aztán gyere is dolgozni rögtön.Valamilyen interjú minden normális helyen van,ha nincs az egy figyelmeztetés hogy komolytalanok
2022. jan. 9. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

4: "Olyan sehol nincs hogy telefonon trécseltek fél percet aztán gyere is dolgozni rögtön."

Dehogy nincs! Egyszer dolgoztam kemény 1 napot egy gyárban így. Csak megadták a napot, órát, helyszínt, hogy hova menjek, és ennyi. Amikor odaértem, azt sem tudtam, kit kell keresni, úgyhogy a gyülekező munkások közül az egyikhez csak úgy odamentem, és mondtam, hogy új vagyok. Ő megmutatta, mit kell csinálni, aztán 12 órán át azt csináltam. A vezetőséggel nem is találkoztam ez idő alatt. Másnap már vissza se mentem.

2022. jan. 9. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:
93%

#5 Utána írtam ha nincs akkor komolytalanok,és látod olyan jó munkahely volt hogy 1 napot bírtál ki és vissza se mentél :D

Legalja helyeken ahova épkézláb embert nem tudnak szerezni lehet van ilyen de azok olyanok is,nem ok nélkül nem megy oda senki

2022. jan. 10. 10:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!