Melyik alkalmazott a jobb szerintetek? Kisgyerekes anya így vagy egy másik így?
2 alkalmazottról van szó , azonos munkakörben.
Az egyiket átszerveznék alólam másik területre.
Nekem kell dönteni ki megy, ki marad itt.
A.
Kisgyerekes anyuka (3 éves gyerek bölcsődés), régóta itt van, (legrégebbi ember a cégnél már), mindent tud, szereti mindenki, megbízható, tisztességesen dolgozik, mindent küld nekem határidőre, bármi kérdésem van segít, mivel nálam is régebbi így nekem is sokat segít, kooperatív, nem lusta, nem lógós, ellenben a gyerek miatt kaotikus a munkarendje, 8.30-14.40 tud kb bent lenni,8 órás szerződéssel, utána akár még este is dolgozik otthon is, sokat akar home officeban lenni ha beteg a gyerek stb
B.
Nemrég óta van itt (1.5 év), kevés tapasztalat, kevés rálátás. 8-16.30 bent ül, de kicsit lassú is, nem túlzottan igyekvő, sokszor ellébecol dolgokat, nem túl lelkes.. de bent ül időben, ott van utolsó percig, nincs gyereke, nem megy home officeba sem.
Mind a ketten beszerzési csoportvezetők. Én vagyok felettük a beszerzési manager, egyikőjüknek el kell mennie egy másik (rosszabb) osztályra. Ti melyiket "tartanátok meg"magatok mellett?
Ez gyakori nélkül is megmondható, hogy aki már az elején nem motivált meg lelkes, az később még kevésbé lesz az.. Ezt még anno az én főnököm is tudta. És az sem kiskosztümös poziban volt. Ez tapasztalat meg józan paraszti ész.
Kvázi itt is 90%-nak egyértelmű volt, hogy a letett munka többet ér a bent lébecolásnál, és a munkát sem abban kell mérni ki meddig ül bent... hanem a felmutatott eredményekben. Ha erre kerested a választ, jól érezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!