Kirúgtak a munkahelyemről, de még nem tettem túl magam rajta. Hogyan lehetne enyhíteni a fájdalmat, feldolgozni az esetet?
Nem értem, itt 1-2 ember mit nem ért?
Én 2 helyen is dolgoztam, és bizony vannak munkakörök, ahol ha a cég elküld, már le sem ülhetsz a géped elé.. Nyilván meg van az oka. :) Már magam is láttam ilyet.
De amikor leépítették a kollégáim, nekik sem kellett ledolgozni a felmondási időt már..
Kérdező, te pedig, hát hosszabb távon jobban jársz valószínűleg. Ne várj sokat egy olyan munkahelytől, aki így kezel.. A kollégák is megérnek egy misét.. Most még fáj, de idővel elhalványodik. A lényeg, hogy ne merengj a múlton, előre kell tekinteni mindig.
21 vagyok: komolyan, miért vagyok lepontozva?
Nehéz felfogni mi a különbség a között, hogy mi van akkor, amikor nem te mondasz fel, hanem a cég, és aközött amikor te mondasz fel? Más is írta, hogy ha NEKED mondanak fel, és olyan poziban vagy, a cég eltekint a felmondási időtől ( és inkább kifizeti), de nem érdeke, hogy visszacsücsülj a munkakörbe. Miért? Mert ha kiph*sznak és nem te hagyod ott, az vélhetően neked nem tetszik, és nem szeretnék bekockáztatni, hogy kárt csinálj a cégnek.
Komolyan indokold már meg jó ember, miért kell lepontozni egy olyan választ, ami tükrözi a valóságot, csak mert te burokban élsz. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!