Meg fogom bánni hogy folyamatosan nemet mondok a plusz munkákra?
Figyelt kérdés
Hívtak dolgozni szilveszterre,új évre is,de én nemet mondtam,pedig jól kereshettem volna,két nap alatt kereshettem volna annyit mint máskor egy hét alatt keresek.Pedig egyedül vagyok,se kutyám se macskám és a pénz is kéne.Én viszont el akarok utazni az ünnepekre,de természetesen nem lenne kötelező elutaznom,nem foglaltam szállást,nem fizettem ki előre az utat,semmi dolgom nincs vidéken,csak utazni akarok egyszerűen.Meg fogom ezt bánni hogy nem vállalok pluszmunkát?Hogy csak 168 órát dolgozok egy hónapba 180-ért?30/F2021. dec. 29. 13:52
11/14 anonim válasza:
Szóval csak felajánlották, hogy dolgozhatsz ünnepnapon? Igen.
Akkor nem kötelező? Nem kötelező.
Javíts ki, ha nem ezek a válaszok vannak.
Ha jól írtam, akkor nem kell magadtól elnézést kérned, hogy nem hajtod szét magad.
Januártól 200 lesz az a 180.
De mindenki úgy dönt ahogy akar. 7# sajnálom és igaza volt.
Ha évi 300 nap meló nem elég, akkor nem az a +2-12 nap fog kisegíteni.
12/14 anonim válasza:
Heti 40 órában kell annyit keresni, amennyiből kényelmesen meg tudsz élni.
13/14 Brandon41 válasza:
Ha nem kötelező, és nincs kedved bevállalni akkor ne tedd.
14/14 anonim válasza:
Vigyázni kell a túlórákkal is nehogy kiégéshez vezessen.
"Többféle definíció van a szakirodalomban. Úgy gondolom, Elliot Aronson meghatározása írja le legjobban a jelenséget:
a kiégés egy hosszantartó érzelmi stresszhelyzet, ami aztán pszichés, fizikai és mentális kimerüléshez vezet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!