Meg fogom bánni hogy folyamatosan nemet mondok a plusz munkákra?
"Akik az utolsóra szavaztak vajon komolyan gondolták?180 ezer fizetés jó?"
Úgy általánosságban véve nem egy fejedelmi lóvé, de sokkal-sokkal több, mint egyszer-egyszer normálisan megfizetve lenni, csak mert mások pihenése szentebb, mint a tied.
Emlékszem az első munkahelyemen friss diplomás tacskóként igyekeztem mindenben megfelelni és bevállaltam minden szart. Aztán ezzel nagyon csúnyán visszaéltek. mindig helyettesítenem kellett valakit, így átlag 2 ember helyett dolgoztam, rendszeres túlórákkal, mert nem értem utol maga, sőt volt, hogy be kellett mennem szombatozni, mert olyan jellegű volt a helyettesített munkája. Mindig mindent az én nyakamba toltak, az összes ünnepet, mert jajj gyerek, meg család. A 2. karácsony szilveszter kombónál már elszakadt a cérna, mondta, hogy nekem is van családom, akikkel együtt szeretnék lenni csak ők messze laknak, erre annyi volt a válasz, hogy egyéni szoc problem, majd megyek januárban (amikor persze megint nem engednek el, mert évet zárunk). Szóval hiába voltak kifizetve a túlórák (legalább kivoltak) egyre jobban pattantam mindenen, kezdtem kimerülni, gorombáskodtam mindenkivel, mert annyira kivoltam. Persze mindekitől kaptam az ívet, hogy 25 évesen ezt bírni kell. A ballagások előtt elmentem pszichiáterhez és 2 hétre kiírattam magam táppénzre kimerültséggel. Oldja meg mindenki a kölykét meg a helyettesítést ahogy akarja. Persze volt belőle hiszti és akkor jött a döntés, hogy pénz ide vagy oda, nekem a mentális egészségem és a környezetem többet ér így felmondtam. Persze el lettem mondva minden gyenge szarnak, de nem érdekelt már.
Szóval dönts úgy ahogy jónak látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!