Mit lehet csinálni olyan kollégával, aki folyamatosan beszél, de tényleg megállás nélkül?
Megállás nélkül beszél, vagy arról, hogy aki 3x nem oltja be magát az megfog halni, vagy arról, hogy milyen jó vezető Orbán Viktor, és mennyire jólét van Magyarországon (pedig nettó 165 ezret keres, csak a pasija keres jól). És egyszerűen már senki nem bírja ki, ha kijön az ebédlőbe, mások inkább befejezik az étkezést, és hiába mondták már neki többen is, hogy vegyen vissza, de egyszerűen nem használ.
A főnököt nem érdekli, viszont nekem kezd tele lenni a tököm, hogy folyamatosan hallanom kell, hogy amúgy mennyire jó az élet, mennyire szerencsések vagyunk, hogy OV a vezető, éshogy mennyire nagy a veszély, ha nem vesszük fel a harmadik oltás.
Már azon is gondolkoztam, hogy kérvényezem a Home Office lehetőségét vagy nem tudom már :D
Gonolom még sose mondtad a szemébe hogy Géza hallgassá mán el. Itt meg panaszkodsz.
Meg kell neki mondani őszinten a szemébe, hogy nem vagy kíváncsi a dumájára. Határozottan.
Ha szóból nem ért akkor a némaság lehet használna.
Egyszerűen ott hagyod és elkezdesz beszélgetni mással
Amikor elkezd hozzád beszélni a szavába vágva kezdj el énekelni vagy szavalni, esetleg olvasd fel az aznapi időjárás-előrejelzést, vagy egy random receptet. Párszor megcsinálod és neked többet nem fog beszélni.
Így nem vagy bunkó, nem voltál agresszív, csak a saját fegyverét fordítottad ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!