Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi alapján váltanátok munkahel...

Mi alapján váltanátok munkahelyet?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok. És mostanában egyre többször visszatekintek az elmúlt 8 évre, csak kihagyott lehetőségeket látok. Elmehetem volna, megcsinálhattam volna....Úgy érzem, hogy a könnyebbik úton jártam, járok... Nem vagyok elégedett az életemmel. Változtatni szeretnék.

Csakhogy alapvetően nincs rossz munkahelyem, beosztásom. A kihagyott lehetőségek mellett azért tanultam. Olyan munkahelyem van, amit hogyha meghall egy átlagember egy kicsit elismerően biccent, legyen az bölcsész, mérnök, vagy hidegburkoló. Olyan hobbikat űzök, amelyekből már jön pénz és 5, de legkésőbb 10 éven belül komoly bevételi forrásokká avanzsálhatnak.

Szóval nem vagyok hálátlan, nem panaszkodom.

Szeretem amit csinálok, szeretem a hobbijaimat is.

De mégis úgy érzem, hogy váltanék, hogy felszámolnám az egész eddigi életemet, és élnék egy másik életet.

Mondjuk a gyerekkori tervemet, elmegyek rendőrnek :D

Vagy valami.

Nektek mi a prioritás? Pénz? Szakmai elismerés?Hogy szeresd a munkád?

2021. dec. 28. 09:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az erkölcsi elismerés a legfontosabb. És hogy úgy érezzem, van értelme annak, amit csinálok. Meg persze az, hogy jól érezzem magam a munkahelyen, jól kijöjjek a kollégáimmal. Szerencsére pesti vagyok, így van lehetőségem ilyen alapon válogatni (nem úgy, mint mondjuk egy határszéli kistelepülésen) . De ha meghallanád, mennyit keresek, először nevetnél, aztán nem hinnéd el, hogy ennyiért hajlandó vagyok ennyit dolgozni.
2021. dec. 28. 10:02
 2/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. és mit dolgozol? :)
2021. dec. 28. 10:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Regebben a penz volt a leglenyegesebb szamomra. Amig be nem kerultem egy szar tarsasagba, ahol ugyan csodasan fizettek, de ruhelltem bent lenni.

Mara szamomra az atmoszfera, a vezetoseg, a megbecsules, elismeres a legfontosabb.

Nem vagyok megalkuvo. Ha nem tetszik a munkahely, addig megyek, mig nem talalok egyet, ami megfelel.

2021. dec. 28. 10:19
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

olyat csinálj amit szeretsz. gondold át a lehetőségeket, mi lenne ha ezt ott hagynád és mást csinálnál, a váltást is jól gondold meg.

én egyszer váltottam, úgy volt hogy jobb lesz de átvertek nem azt kaptam amiről szó volt. vissza tudtam jönni ahonnan elmentem, de azóta munkahely váltástól eléggé tartok. azt szokták mondani biztosat a bizonytalanért nem feltétlen jó ötlet elhagyni.

a rendőr szerintem tiszteletre méltó munka, ha olyan lenne amilyennek kéne lennie, de az amilyen valójában jelenleg... szerintem nem éri meg, nem akarok senkit lebeszélni róla de gondolja meg aki ezt vállalná

2021. dec. 28. 10:22
 5/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az eddigi kedves és építő válaszokat :)
2021. dec. 28. 10:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem válogathattam nem volt miből örültem ha kellek bárhova is.

Most is egy minimálbéres (annál alig több) helyen vagyok és örülök hogy van helyem. Válogatni nincs miből vagy ez vagy az utca.

2021. dec. 28. 12:05
 7/18 A kérdező kommentje:

nem ismerem a helyzetedet hatos, de azt mondom, mindig van választási lehetőséged. :)

Valamelyik nap néztem, hogy egy érettségi nélküli közkatona is majdnem 200-at keres nettóban.

Ez csak egy lehetőség és van még számos. :)

2021. dec. 28. 12:09
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

" egy érettségi nélküli közkatona "

Ühüm . és oda ugye az 50-hez közeledve is felvesznek nyilván....

2021. dec. 28. 12:12
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Jó nők, sok pénz
2021. dec. 28. 12:14
 10/18 A kérdező kommentje:

igen, amennyiben teljesíted a követelményeket.

10 hónapos járőrképzés, 55 éves korig lehetséges, ezt pont tegnap olvastam.

Természetesen kifogást mindig és minden körülmények között könnyebb találni, de valójában senki nincs bezárva egy kényszerhelyzetbe. Csak max nagyon kevesen.

2021. dec. 28. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!