Váltanátok munkahelyet ilyen esetben?
Mellette szól:
Jó helyen van
A főnökök szerettek régen, sokmindent megtehetek (kiugorhatok bárhova napközben pl)
A fizetés átlagos, nem rossz
A munkát magát tudom csinálni, értem, szeretem is aránylag
Ami ellene szól:
Egyedül vagyok szinte egész nap egy irodában, nagyon hiányoznak munkatársak
A főnökök ugyan régen szerettek, de most nem írom le mert hosszú lenne, mint embert már nem annyira kedvelnek, és én sem őket, de nagy gond nincs, a munkámmal nincs baj
A fizetés átlagos, de a legalapabb minimálbérre vagyok csak bejelentve
A munka így egyedül iszonyatosan unalmas
Akikkel jóban voltam és felvidíotottak napközben (más részen vannak de néha találkoztunk) már egyikük se dolgozik itt
Nekem a legfontosabb ezek közül, hogy jó legyen a hangulat, hisz itt töltöm az életem nagy részét. Eddig sosem dolgoztam egyedül, nagyon megvisel ez. De nehéz döntést hozni, mert vannak érvek mellette is. Kíváncsi vagyok mások véleményére, ti mit tennétek?
„Egyedül vagyok szinte egész nap egy irodában”
Ezt keresem! Szeretnék menni a helyedre!! Kérlek, írj róla, hogy ez milyen munka. Esetleg ha a hirdetés megvan hozzá, azt kiindulásnak küldd el, illetve pár mondatot még csatolj hozzá, amiket itt ne fejtetél ki.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!