Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak a kollégámmal?...

Mit csináljak a kollégámmal? Kezd kiborítani...

Figyelt kérdés

Van egy férfi kollégám, aki a fejébe vette, hogy bejövök neki, de kezd ijesztővé válni, ahogy viselkedik.

Pl.: miattam kezdett el megint húst enni, visszanövesztette a szakállát (mert egyszer említettem, hogy általában bejön a pasikon), mindennap keres(ne) messengeren, telefonon vagy eljönne hozzám. Messengeren pl. már hajnali 3-kor ír nekem. Folyton azt kell hallgatnom, hogy milyen szép és csinos vagyok, számára én vagyok a tökéletes nő. Még a mobilján is én lettem a háttérkép 🙄. Mivel kollégáról van szó, akivel együtt kell dolgoznom, ezért többször jeleztem neki finoman, hogy barátként tekintek rá. (Egyébként tényleg nem érzek iránta semmit, nem vonzódom hozzá, barátként/kollégaként szívesen beszélgetek vele). Mit tehetnék még? Vagy csak nekem túl sok ez a közeledés?

2021. dec. 27. 07:13
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
74%
De hát mit ehet reagálni a hajnali 3kor küldött üzenetre? Egyszer amikor valaki rám írt hajnalban és rá ébredtem fel, azt reagáltam majdnem, hogy kapd be.
2021. dec. 27. 10:14
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Flavika!

Erre már rég kitalálták a do not disturb módot a telefonon. Nekem bárki bármikor küldhet amit akar, vagy hívhat, a telefonom nem ébreszt fel, mert úgy van beallitva, hogy a gyerekemnek és a férjemet kívül nem értesít adott időpontban.

2021. dec. 27. 10:16
 33/45 anonim ***** válasza:
74%
28, ritka seggfej vagy. Mi köze ehhez annak, hogy a kérdezőnek van-e kapcsolata, ha nincs, miért nincs?
2021. dec. 27. 10:18
 34/45 anonim ***** válasza:
36, szerintem te full idióta vagy, neki üldözési mániával. Írjon neked a halál.
2021. dec. 27. 10:36
 35/45 anonim ***** válasza:
😋😋😋😋💓
2021. dec. 27. 10:40
 36/45 anonim ***** válasza:
65%

Kikormolva...😂😂😂

Ki beszél így?🤦🏼‍♀️

Nem te vagy a leírásban szereplő fogyatékos?🤔

Téged kéne "kikormolni", csak a szádon keresztül, te pötsch😂😂😂

2021. dec. 27. 10:48
 37/45 anonim ***** válasza:
60%
38, az, aki nőt még csak képen látott 😂
2021. dec. 27. 10:54
 38/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítő válaszokat, utoljára fogok vele beszélni erről, ha nem oké, akkor jelzem a felettesem felé.
2021. dec. 27. 10:57
 39/45 anonim ***** válasza:
Kerdező szivesen a fönököt en tanacsoltam privatban - Sanyi voltam
2021. dec. 27. 10:58
 40/45 anonim ***** válasza:
Én már elhajtottam volna csúnyán,ha meg nem érti,akkor a vőlegényem beszélgetett volna el vele.Először szépe,aztán,ha nem bír magával,biztos levert volna neki.Az ilyenekkel nem lehet máshogy.Amúgy ez a hajnali három valami kattanás lehet náluk,mert engem is mindig akkor hívott egy fiú.
2021. dec. 27. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!