Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak a kollégámmal?...

Mit csináljak a kollégámmal? Kezd kiborítani...

Figyelt kérdés

Van egy férfi kollégám, aki a fejébe vette, hogy bejövök neki, de kezd ijesztővé válni, ahogy viselkedik.

Pl.: miattam kezdett el megint húst enni, visszanövesztette a szakállát (mert egyszer említettem, hogy általában bejön a pasikon), mindennap keres(ne) messengeren, telefonon vagy eljönne hozzám. Messengeren pl. már hajnali 3-kor ír nekem. Folyton azt kell hallgatnom, hogy milyen szép és csinos vagyok, számára én vagyok a tökéletes nő. Még a mobilján is én lettem a háttérkép 🙄. Mivel kollégáról van szó, akivel együtt kell dolgoznom, ezért többször jeleztem neki finoman, hogy barátként tekintek rá. (Egyébként tényleg nem érzek iránta semmit, nem vonzódom hozzá, barátként/kollégaként szívesen beszélgetek vele). Mit tehetnék még? Vagy csak nekem túl sok ez a közeledés?

2021. dec. 27. 07:13
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
61%
Latod 16-os?Más se ért veled egyet, elmebeteg a pasi masok szerint is
2021. dec. 27. 09:42
 22/45 anonim ***** válasza:
14%

21!

A bibibi-t kihagytad. Nem igazán érdekel, hogy ki ért velem egyet, és ki nem

2021. dec. 27. 09:45
 23/45 anonim ***** válasza:
29%
Bibibi
2021. dec. 27. 09:46
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor az a legrosszabb ha barátként tekintesz rá és el ős mondod neki. Fenyegesd meg, hogy feljelented zaklatasert, ha nme. hagyja abba, mert azzal, hogy vissza írsz neki meg nem tudom kit csináltok még együtt csak adod alá a lovat.
2021. dec. 27. 09:54
 25/45 A kérdező kommentje:

Nos, a "többször jeleztem neki finoman" alatt azt értem, hogy nem bunkózva, hanem normálisan megmondtam neki, hogy barátként tekintek rá. Nem vagyok troll, egy 28 éves nő vagyok, a pasi pedig 42 éves.

A kollégát már kapták el munkában, ivás közben (és nem víz). Mivel 15 éve a cégnél van, szemet hunytak felette.

2021. dec. 27. 09:55
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a finom jelzés helyett a Pisti, nem akarok tőled semmit, ha nem hagyod abba az üzengetest meg a többit, feljelentelek a rendőrségen zaklatasert a megfelelő lépés.
2021. dec. 27. 09:58
 27/45 A kérdező kommentje:
A fotómat egyébként fb-ről szedte le, nem gondoltam, hogy bárki háttérképe lennék, egészen addig, amìg nem mutatta meg nekem. A reakcióm annyi volt h krvagyorsan szedje le onnan, ezt meg is tette, de mi van, ha visszarakja, amikor nem vagyok ott? Nem egy nagy történet...
2021. dec. 27. 09:59
 28/45 anonim ***** válasza:
0%
Ha normális 28eves nő vagy miert nincsen stabi. Parkapcsolatod vsgy olyan jó barátod aki melletted állna? Vagy egy testvér, barki? Ha alkohol probelmai vannak ennek a kretennek, biztos fogsz találni olyant aki szivesen elkenné a száját ennek a nyomoreknak...
2021. dec. 27. 10:09
 29/45 A kérdező kommentje:
Azért nincs, mert most ért véget szeptemberben, megcsalt. Azóty nem kerestem párt.
2021. dec. 27. 10:11
 30/45 anonim ***** válasza:
77%

Hatarozottan le kell allitani, itt mar nincs baratsag, bar sztem ez nem is volt az soha.

Valoszinuleg at fog valtozni egy bunkova, de azzal ne foglalkozz!

Mondd meg neki, h felejtsen el egyszer s mindenkorra, kulonben a vezetosegtol fogsz segitseget kerni.

De akkor nincs sms, hivasok, messenger. Nem kell sajnalni, sztem mar az, h letolt kepet egy szamara idegen norol, mert az vagy, es azt hasznalja hatterkepnek... atyaeg, mennyire beteg.

2021. dec. 27. 10:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!