Mit csináljak a kollégámmal? Kezd kiborítani...
Van egy férfi kollégám, aki a fejébe vette, hogy bejövök neki, de kezd ijesztővé válni, ahogy viselkedik.
Pl.: miattam kezdett el megint húst enni, visszanövesztette a szakállát (mert egyszer említettem, hogy általában bejön a pasikon), mindennap keres(ne) messengeren, telefonon vagy eljönne hozzám. Messengeren pl. már hajnali 3-kor ír nekem. Folyton azt kell hallgatnom, hogy milyen szép és csinos vagyok, számára én vagyok a tökéletes nő. Még a mobilján is én lettem a háttérkép 🙄. Mivel kollégáról van szó, akivel együtt kell dolgoznom, ezért többször jeleztem neki finoman, hogy barátként tekintek rá. (Egyébként tényleg nem érzek iránta semmit, nem vonzódom hozzá, barátként/kollégaként szívesen beszélgetek vele). Mit tehetnék még? Vagy csak nekem túl sok ez a közeledés?
Rugd tökön abbol erteni fog mindent es tuti elkerül
Nem viccelek
11,12!
Jaja, az agresszió kimondottan jó ötlet, messzire lehet vele jutni. Ja, nem. Plusz a leírásból nekem az jön le, hogy a kérdező félreérthető viselkedik ezzel a pasival. Simán csak oda kell elé állni, és elmondani, hogy Pisti, én nem akarok tőled semmit, csak kollégák vagyunk és leszünk, semmi több.
Igen, általában ez a legnagyobb baj a nőkkel. Elkezdenek finoman célozgatni, amit a kutya nem ért.
Persze a többség kéreti magát, ezért aztán a finom célzásokat eleve figyelmen kívül kell hagyni, értelmük az nincs.
Az egyenes, világos beszédből értenek a férfiak.
Na, ez elől szaladnak visítva világgá a nők!
Mert ezért felelősséget is kell vállalni! Egy finom célzásért nem kell felelősséget vállalni, mert 5-féleképpen is érthető.
13-as a 11-es vagyok a pasi egy elmebeteg, aleiras alapjan
Szemtöl szemben kevés lesz az amit ajanlasz
15!
Nem látok a leírásban semmi elmebetegsegre utaló dolgot. Nem derül ki az se, hogy reagál a kérdező pl a hajnali 3kor küldött üzenetére.
Szerintem nagyon gaz a pasi... igazi maniakus alkat...
Hacsak nem a kerdezo batoritotta, mert jol esik az egojanak, h vki odavan erte, most pedig mar kellemetlen a rajongas...🤔
18!
Az én fotomhoz nehéz lenne hozzá jutni a neten. Nyilvános helyen még bárki bárkit fotozhat. Meg mindig úgy gondolom, nem lett neki világosan elmondva, hogy eselytelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!