Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak a kollégámmal?...

Mit csináljak a kollégámmal? Kezd kiborítani...

Figyelt kérdés

Van egy férfi kollégám, aki a fejébe vette, hogy bejövök neki, de kezd ijesztővé válni, ahogy viselkedik.

Pl.: miattam kezdett el megint húst enni, visszanövesztette a szakállát (mert egyszer említettem, hogy általában bejön a pasikon), mindennap keres(ne) messengeren, telefonon vagy eljönne hozzám. Messengeren pl. már hajnali 3-kor ír nekem. Folyton azt kell hallgatnom, hogy milyen szép és csinos vagyok, számára én vagyok a tökéletes nő. Még a mobilján is én lettem a háttérkép 🙄. Mivel kollégáról van szó, akivel együtt kell dolgoznom, ezért többször jeleztem neki finoman, hogy barátként tekintek rá. (Egyébként tényleg nem érzek iránta semmit, nem vonzódom hozzá, barátként/kollégaként szívesen beszélgetek vele). Mit tehetnék még? Vagy csak nekem túl sok ez a közeledés?

2021. dec. 27. 07:13
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
24%

Rugd tökön abbol erteni fog mindent es tuti elkerül

Nem viccelek

2021. dec. 27. 09:11
 12/45 anonim ***** válasza:
24%
Utolso vagyok, na jo szerintem egy kibaxott nagy pofon is eleg lesz
2021. dec. 27. 09:12
 13/45 anonim ***** válasza:
85%

11,12!

Jaja, az agresszió kimondottan jó ötlet, messzire lehet vele jutni. Ja, nem. Plusz a leírásból nekem az jön le, hogy a kérdező félreérthető viselkedik ezzel a pasival. Simán csak oda kell elé állni, és elmondani, hogy Pisti, én nem akarok tőled semmit, csak kollégák vagyunk és leszünk, semmi több.

2021. dec. 27. 09:14
 14/45 anonim ***** válasza:
28%

Igen, általában ez a legnagyobb baj a nőkkel. Elkezdenek finoman célozgatni, amit a kutya nem ért.

Persze a többség kéreti magát, ezért aztán a finom célzásokat eleve figyelmen kívül kell hagyni, értelmük az nincs.

Az egyenes, világos beszédből értenek a férfiak.

Na, ez elől szaladnak visítva világgá a nők!

Mert ezért felelősséget is kell vállalni! Egy finom célzásért nem kell felelősséget vállalni, mert 5-féleképpen is érthető.

2021. dec. 27. 09:21
 15/45 anonim ***** válasza:
72%

13-as a 11-es vagyok a pasi egy elmebeteg, aleiras alapjan

Szemtöl szemben kevés lesz az amit ajanlasz

2021. dec. 27. 09:22
 16/45 anonim ***** válasza:
23%

15!

Nem látok a leírásban semmi elmebetegsegre utaló dolgot. Nem derül ki az se, hogy reagál a kérdező pl a hajnali 3kor küldött üzenetére.

2021. dec. 27. 09:30
 17/45 anonim ***** válasza:
32%
16-os majd vard neg miket fog még irni vgy kitalalni a kerdező, aki amugy kehet hogy csak egy troll,mint itt a nagy része
2021. dec. 27. 09:33
 18/45 anonim ***** válasza:
78%
16, tehát neked nem gond, ha valaki csinál rólad egy fotót titokban vagy leszedi egy képed, és a telefonján használja. A pasi egy barom.
2021. dec. 27. 09:35
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon gaz a pasi... igazi maniakus alkat...

Hacsak nem a kerdezo batoritotta, mert jol esik az egojanak, h vki odavan erte, most pedig mar kellemetlen a rajongas...🤔

2021. dec. 27. 09:38
 20/45 anonim ***** válasza:

18!

Az én fotomhoz nehéz lenne hozzá jutni a neten. Nyilvános helyen még bárki bárkit fotozhat. Meg mindig úgy gondolom, nem lett neki világosan elmondva, hogy eselytelen

2021. dec. 27. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!