Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha panaszkodik a vásárló és...

Ha panaszkodik a vásárló és drága minden akkor miért vásárol be 70.000 ftért ?

Figyelt kérdés

Pénztáros vagyok és tegnap hozzám állt be egy házaspár,arról beszéltek,hogy elég rossz anyagi körülmények között élnek és nem tudják min, és hogyan sporoljak,a végösszeg közel 70.000 Ft volt és ebben csak élelmiszerek voltak.Nézz rám a csaj

kérdezi tessék, tessék nem értette jól,tőlem kérdezi miért ilyen drága minden,A válaszom az volt,hogy ne haragudjon én nem tudom, hogy maga mennyit keress,nem is az én dolgom más pénztárcáját nézegetni,de ha tényleg ennyire rossz anyagi helyzetünk ahogy mondja,akkor miért nem vásárolnak kicsit kevesebbet vagy olcsóbb terméket,mert amiket összevettek én abba biztos vagyok 30.000 is meglehetett volna oldani .

Végén még a nő volt felháborodva,hogy ő kéretlen tanácsokat nem kért,csak ő nem érti miért ilyen drága minden

Elnézést kértem és elmondtam a hölgynek,hogy az embernek van egy alap fizetése és ahhoz kell igazodni,

Fizetéshez képest persze drága minden

Sajnos minden csak drágulni fog,csak a fizetés ragadt meg egy szinten

A mai világban nem Pest legalább minimum 250 nettónak kéne lennie a minimálbérnek, garantált bérminimummak

Én is pl havi 40.000 tudok költeni havonta kajára

Minden héten egy 10.000

heti 4x azért tudok enni főtt kaját

Ez van 160.000 keresek akkor nem fogok 70.000 Ft vásárolni

Ennyi rá a keret kész.

Nagyon sok vásárló állandóan csak panaszkodni tudd,de akkora összegeket fizetnek,hogy én nézek nagyokat, közlik,hogy ez 2 hétre való kaja... és nem csak a karácsonyi időszakban fizetnek rengeteget hanem alapból is

Egy 3 tagú család múltkor 120e Ft fölött fizetett, röhögve mondja a csaj ja hát ez két hétre elég

2021. dec. 17. 05:04
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
81%

Akinek nincs egy minimális érzéke a small talkhoz, az ne menjen olyan helyre dolgozni, ahol emberekkel kell foglalkoznia 🤷‍♀️

Nyilván csak csevegtek ahogy már elhangzott, nem felhívás volt keringőre hogy a pénztáros kezdjen el turkálni a pénzügyeikben, meg dorgálja őket hogy ejnyebejnye, nem kéne ennyit költeni.

2021. dec. 17. 06:13
 12/46 anonim ***** válasza:
55%
Ez ugyanaz, minthogy az ember az időjárásról társalog. Vagy a benzinárakról. Senki se várja, hogy egy idegen komolyan venné és belekötne… Ez egy udvarias gesztus, hogy szóba elegyedsz a másikkal.
2021. dec. 17. 06:19
 13/46 anonim ***** válasza:
24%

Heti 10.000 Ft kajára? Hogy csinálod?! Én minden nap megyek boltba, de soha nem hagytam még 10.000-nél kevesebbet… Pedig 3-an élünk (férj, egy gyerek).

Egy nagybevásárlás nálunk 120-130.000Ft. Ilyenkor veszek meg tartós dolgokat, tisztítószereket stb. Emellett minden nap megyek boltba.

2021. dec. 17. 06:21
 14/46 anonim ***** válasza:
31%
Süt az irigység a szavaidból.
2021. dec. 17. 06:22
 15/46 anonim ***** válasza:
60%

A kereskedelem, vendéglátás ilyen.

Jön a k. vevő, vendég, akárki.. hozza az 500 vagy akár 500000 Ft-ját és közben úgy érzi,hogy na majd itt az ő pénzéért megtehet bármit,beszólhat,kioktathat stb... Tisztelet a kivételnek,mert van ilyen.

Hiába van igazad, belőlük élsz. És hiába ő hozza a pénzt az árura vagy a szolgáltatásra, némelyik azt hiszi, lábtörlőnek használhatja az őt kiszolgáló embert.

Nagyon kevés olyan emberrel lehet összeakadni, akivel a fenti beszélgetésnek értelme is lett volna.

Ahogy az egyes írta.. egy semmitmondó üres mondat pont elég.

Minden máshoz már egy kicsit több ész kellene.(ezt nem sértő szándékkal írom)

Nekik azért,hogy tök fölöslegesen kezd el egy pénztárosnak erről beszélni ,neked meg azért,mert nem kell egy olyan embernek életvezetési tanácsot adni a takarékoskodáshoz,aki ledöbben a kasszánál,hogy 70000-ért sikerült kaját összelapátolnia.

2021. dec. 17. 06:29
 16/46 anonim ***** válasza:
64%

Nem kioktatást, tanácsokat várt?

Ok. Akkor mit? Azt hogy kifizesd helyette, megsírasd, esetleg közösen szidjátok Brüsszelt, Gyurcsányt meg Sorost (neeeem Orbit! Nem!)?

Mintha a bolti dolgozó szabná az árakat.

Pfú, nem bírnám ezt végighallgatni napi 50x (gondolom elég sokan csinálják). Nyomorékok.

2021. dec. 17. 06:30
 17/46 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy kinek mi a dràga, relatív. Én is dolgoztam kasszàban, ilyen mondatokra csak annyit mondtam, hogy igen, sajnos mindennek emeledik az àra. Nem oktattam ki, hogy van belőle olcsóbb, vagy ehetne mást. Nem mindíg, sőt! Àlltalàban nem a legszegènyebbek panaszkodtak. Elvittèk a kenyeret, egy olcsó tejet, a pènzesebb meg azon aggódott hogy a szupi mosogatógèp tabletta egy 100assal dràgàbb. Nekik ez volt sok, másnak az sok ha 5 ezret fizet. Neked pedig az a dolgod, hogy kedvesen kiszolgàld, és bármit mond, kedvesen bólogass.
2021. dec. 17. 06:34
 18/46 anonim ***** válasza:
80%
Mi négyen vagyunk, nem jönnél ki 10 ezerből. Ilyenkor nézze meg a blokkot, sajnos ennyi. Iszonyat drága lett minden.
2021. dec. 17. 06:49
 19/46 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem lenne minden draga 40 ezerert vasarolna
2021. dec. 17. 07:42
 20/46 anonim ***** válasza:
35%

Tényleg minek magyarázol bele más dolgába? Hagy őket háborogni magukban aztán kész

Egyébként meg jön a karácsony, mindenki többet költ, szembesül a dárgulással, panaszkodik aztán kész. Megveszi úgyis mert belé van kódolva, hogy karácsonyra villantani kell a rokonoknak. Ez van

2021. dec. 17. 07:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!