Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek hülyeség gyerekvál...

Szerintetek hülyeség gyerekvállalás előtt szakmát váltani?

Figyelt kérdés

25 leszek jövőre a férjem már nagyon szeretne gyereket, ha a szívemre hallgatok én is, de ha az eszemre ekkor még pár évig nem.

3 éve dolgozok szellemi munkában, de nem valami nagy a fizetésem és ebben a szakmában én nem is látom, hogy ez nagyon változna, hacsak nem kerülök be egy multihoz.

Egy teljesen más szakmában gondolkozok, ami közel is állna a szívemhez, és amit idővel akár egyéni vállalkozóként is tudnék csinálni.

Biztos ez se egyszerű út, de megpróbálnám.

Viszont itt van az a gond, hogy lassan gyereket szeretnénk... Így nem tudom belemerjek-e vágni a bizonytalanba és itt hagyni a biztosat. Azért 2 éven belül én is szeretnék már gyereket.

Szerintetek?

Vagy ugye ott van az, amit sokan csinálnak, hogy gyerek mellett tanulnak ki valami újat.

Kinek mi a véleménye?

2021. dec. 14. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Több ismerősöm van, aki egy vagy több kisgyerek mellett tanul. Senki nem vérmami, de mindenkinek mások a lehetőségei mind segítség téren, mind a saját képességei terén, mind abban hogy a gyerek mennyi extra fejlesztést igényel. Tényleg van aki 2 év alatt nem tud egy jót aludni, vagy adni magának egy szabad délutánt, de olyan is van aki jogi egyetemet csinál a baba mellett vagy éppen dolgozik, mert ha leáll az egyszemélyes vállalkozása, elpártolnak az ügyfelek.

Nem vagyunk egyformák, nem tudjuk a kérdező pontos helyzetét.

2021. dec. 16. 09:02
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

Nem értem, miért lett lepontozva a 2. válaszoló. Gyereket akár 10 év múlva is vállalhatsz. Általában aki ilyen fiatalon szül gyereket, megbánja, apuciról meg kiderül, hogy teljesen alkalmatlan apának és inkább elmenekül. Ne hagyd, hogy a férjed belehajszoljon a babaprojectbe, mert ő ebből semmi terhet nem fog vállalni. Az egész rád fog maradni és teljesen esélytelen, hogy emellett még képezd is magad.

Most amíg még szabad vagy, éld ki magad, tanulj, dolgozz, utána jöhet a gyerkőc.

2021. dec. 16. 10:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból nem értem, hogy miért van bárki lepontozva, mindkét oldalról. Mindenki csak leírta azt, amit gondol, a kérdező helyzetét meg senki nem tudja, alapvetően mindenki csak egyéb szempontokat hozott fel mérlegelésre a számára, sokszor élethelyzetekkel is kiegészítve.
2021. dec. 16. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!