Szerintetek hülyeség gyerekvállalás előtt szakmát váltani?
25 leszek jövőre a férjem már nagyon szeretne gyereket, ha a szívemre hallgatok én is, de ha az eszemre ekkor még pár évig nem.
3 éve dolgozok szellemi munkában, de nem valami nagy a fizetésem és ebben a szakmában én nem is látom, hogy ez nagyon változna, hacsak nem kerülök be egy multihoz.
Egy teljesen más szakmában gondolkozok, ami közel is állna a szívemhez, és amit idővel akár egyéni vállalkozóként is tudnék csinálni.
Biztos ez se egyszerű út, de megpróbálnám.
Viszont itt van az a gond, hogy lassan gyereket szeretnénk... Így nem tudom belemerjek-e vágni a bizonytalanba és itt hagyni a biztosat. Azért 2 éven belül én is szeretnék már gyereket.
Szerintetek?
Vagy ugye ott van az, amit sokan csinálnak, hogy gyerek mellett tanulnak ki valami újat.
Kinek mi a véleménye?
Szerintem ha most biztos a munkahely akkor innen menj el szülni. Amíg otthon vagy a babával, addig tanulhatod az új szakmát és talán lesz valami állami segítség is majd amikor újra dolgozni kezdesz.
Egy új vállalkozás indítása sok pénz, sok idő, meg fog csúszni a baba projekt.
Csak ismételni tudnám az 1-es és a 3-as válaszolót. Én is a GYES alatt tanultam meg egy új szakmát, ami azóta is csinálok.
Jó döntés volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!