Támogatunk a bejárásban, autóval 15 Ft/Km, tömegközlekedés esetén pedig 86%-os -akkor evidensen a BKV bérletet is fizetik? Így logikus?
Álláshirdetésben olvasható idézem
Támogatunk a bejárásban, amennyiben autóval járnál dolgozni 15 Ft/Km-es támogatás jár, tömegközlekedés esetén pedig 86%-os,
Hát a BKV az tömegközlekedés. Akkor annak is a 86%-át állják még akkor is ha pestiként a szomszéd utcából járok be a melóhelyre, de veszek bérletet? Ezt ígérik!
" mert az adataiddal együtt látják a lakcímedet is"
Na azzal nagy bajban lesznek akkor, mert még mindig anyámékhoz vagyok bejelentve a város másik végére, nekem az a hivatalos címem, ez van a lakcímkártyán is.
Szóval akkor jár nekem a helyi BKV bérlet 86%-a? Hát ők azt ígérik jár.
Azért ennyire nem fekete és fehér a dolog.
Lehet a bejelentett lakcíme alapján semmi szüksége nincs rá, de mi van, ha alberletben lakik és onnan már bkv-zni kell? Az ember meg csak lófrál a városban. Nem csak a lakás-munkahely útvonal létezik.
Értelmezve kene elolvasnod a vonatkozó rendletet!!
Csak akkor jar a 86%-os tamogatas, ha mas helysegben laksz mint a munkahelyed.
"Csak akkor jar a 86%-os tamogatas, ha mas helysegben laksz mint a munkahelyed."
így van! DE ŐK NEM EZT ÍGÉRIK és a jogszabálytól kedvező irányban el lehet térni.
Ők azt ígérik a TÖMEGközlekedés 86%-át állják.
A BKV tömegközlekedés? AZ.
Hát akkor?
"De az már semmi,"
Havi 9500 ft a BKV bérlet-ez neked semmi? Havi nettó 130-as bér esetén??
Simán jár
Én pl Miskolcon laktam, onnan jártam be a gyárba dolgozni. A távolság kB 2 km volt.
Lakcim szerint 25kmrel arrébb voltam bejelentve anyámék
Megigenyeltem rá a benzin támogatást
Sose néztek utána, nem is érdekli őket
Szóval simán jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!