Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Örülnétek másfél hónap kénysze...

Örülnétek másfél hónap kényszerű fizetetlen szabinak?

Figyelt kérdés

A cégnek nincs megrendelése így jan végéig szabira küldött mindenkit. Mivel kiadható fizetett szabi már nincs így fizetetlenre.

„nem gond“ az ünnepek, lehetünk a családdal!! Egy peták nélkül persze.

Autóipari beszállító, nem épp egy sufnicég.

Na mit szóltok?

2021. dec. 11. 09:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
Ennek a kérdésnek mi értelme? Bármit válaszolunk, arra írsz egy újabb f.szságot
2021. dec. 11. 10:15
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#11 pont ez az értelme, élettelen a kérdező és legalább ilyen formában úgy érzi, kommunikál másokkal.
2021. dec. 11. 10:16
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy ilyen szarul megy az alapítványi sulinak?
2021. dec. 11. 10:16
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Nekem most nem lenne gond másfél hónap kihagyás. Eleve nem a pénzért dolgozom, hanem az ott megszerzett tudásért. Csak most vizsgaidőszak van és így élet durva.

Szóval nem esne rosszul egy ilyen.

2021. dec. 11. 10:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, arra próbálj választ találni, mit tudnak azok a kollégáid akik elmennek maszekolni magasabb fizetésért, amit te nem. Ezt a tudást próbáld meg megszerezni, és neked sem lesz problémád.
2021. dec. 11. 11:13
 16/20 anonim ***** válasza:
Én kimondottan örülnék. Mondjuk nekem még pont van annyi szabim, ami fedezné...
2021. dec. 11. 22:38
 17/20 anonim ***** válasza:
63%

" ne beszélj baromságot. A szabi az időarányosan adható ki"

Te írsz baromságot. Januárban is kiadhatják akar a 20 napot is,teljesen szabályos. Láttam már olyat, ahol meg is tették.

2021. dec. 12. 16:50
 18/20 A kérdező kommentje:

"e írsz baromságot. Januárban is kiadhatják akar a 20 napot is,teljesen szabályos"

Khm

kérdésem: ha nekem egyben kiadják a 20 napot és van öss 24 napom, akkor hogy veszem ki a nekem járó 7 napot kérésemnek megfelelően?

A szabadságot – a munkavállaló előzetes meghallgatása után – a munkáltató adja ki.

A munkavállaló a szabadság igényét, illetve a munkáltató a szabadság kiadásának időpontját tizenöt nappal korábban közli.

A szabadságot úgy kell kiadni – eltérő megállapodás hiányában – hogy a munkavállaló naptári évenként egy alkalommal, legalább tizennégy egybefüggő napra mentesüljön a munkavégzési és rendelkezésre állási kötelezettsége alól.

2021. dec. 13. 08:31
 19/20 A kérdező kommentje:
Ja és 15 nappal korábban közli.... hát... hol is a 15 nap?
2021. dec. 13. 08:32
 20/20 anonim ***** válasza:

"kérdésem: ha nekem egyben kiadják a 20 napot és van öss 24 napom, akkor hogy veszem ki a nekem járó 7 napot kérésemnek megfelelően?"

Ahogy kéred.

Annyit írtam, hogy az állításod, miszerint "A szabi az időarányosan adható ki nem igaz. Szövegértés látom nem megy.

Azt nem állítottam, hogy aki nálunk egész januárban szabin volt nem ő kérte. Ő kérte - meg is kapta, mert Ausztráliában nyaralt.

Csicskáknak meg a főnöke mondja meg, hogy mikorra kérjen szabit: nálatok így meg.

2021. dec. 13. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!