Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aldi első munkanap?

Aldi első munkanap?

Figyelt kérdés

Holnap kezdek egy budapesti Aldi üzletben. Tartok az első munkanaptól, hiszen nagyon kemény fizikai munkáról beszélünk, én pedig jelentős túlsúllyal is rendelkezem. Plusz nem volt időm megtanulni a zöldségek-gyümölcsök, péktermékek kódjait, pedig kérték, hiszen kasszázás során kötelező tudni.

Még az utóbbi szerintem nem is olyan gáz így első munkanapra meg láttam már más Aldiban, hogy kezdő kasszás nem tudta a kódokat, de a munkától magától félek.

Mennyire lehet bírni ezt a munkát? Nagyon kellene a pénz legalább év végéig/januárig, de félek, hogy nem fogom bírni addig sem avagy hogy első nap bedobnak a mélyvízbe, én pedig kínos szituációkba kerülök illetve félek az újtól is. Az sem tetszik, hogy bár 6 órás bejelentéssel vettek fel, de láttam a beosztásaimat egészen év végéig és heti 40-45 órákat kell dolgozzak. Ezt mégis hogy?

2021. dec. 10. 18:43
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Igen, egyetemre jártam és tavaly el is végeztem (szociális munka szak), de aztán mire végeztem az egyetemen rájöttem, hogy mégsem az az én utam.

Az elmúlt 1 évben pedig Külföldön voltam.

2021. dec. 10. 22:55
 22/48 anonim ***** válasza:
66%
és mi a te utad?
2021. dec. 10. 22:58
 23/48 anonim ***** válasza:
63%
20as , kossz ezt nem tudtam. bocs az offért
2021. dec. 10. 23:04
 24/48 anonim ***** válasza:
nincs mit
2021. dec. 10. 23:09
 25/48 A kérdező kommentje:

Az én utam Aldiban árut pakolni, sütni a pékárut, kiszolgálni a húspultban és takarítani, ja meg kasszázni és egy olyan ember beosztottja lenni, akinek érettségije sincs. :P

Nem tudom amúgy, talán ebben az országban semmi. Csak most jövő nyárig kivárok, hogy újra elindulhassak - ezúttal végleg. Addig elleszek valami ilyen munkával.

2021. dec. 10. 23:10
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

a végzettség nem minden, ha nyitott szemmel jársz mindenkitől rengeteget lehet tanulni az életről.

De értem ,hogy értetted, csak mondom.

És hova indulsz?

2021. dec. 10. 23:43
 27/48 A kérdező kommentje:

Kanadába fogok. :)

Drukkoljatok az első naphoz! :)

2021. dec. 11. 10:12
 28/48 anonim ***** válasza:

Na majd mesélj milyen volt!

És mik a terveid Kanadában?

2021. dec. 11. 10:33
 29/48 A kérdező kommentje:

Tanuló vízummal tanulni valami hiányszakmát, aztán ott is maradni.:)

Mindenképp mesélek!

2021. dec. 11. 10:54
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Na milyen volt?:)
2021. dec. 11. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!