Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aldi első munkanap?

Aldi első munkanap?

Figyelt kérdés

Holnap kezdek egy budapesti Aldi üzletben. Tartok az első munkanaptól, hiszen nagyon kemény fizikai munkáról beszélünk, én pedig jelentős túlsúllyal is rendelkezem. Plusz nem volt időm megtanulni a zöldségek-gyümölcsök, péktermékek kódjait, pedig kérték, hiszen kasszázás során kötelező tudni.

Még az utóbbi szerintem nem is olyan gáz így első munkanapra meg láttam már más Aldiban, hogy kezdő kasszás nem tudta a kódokat, de a munkától magától félek.

Mennyire lehet bírni ezt a munkát? Nagyon kellene a pénz legalább év végéig/januárig, de félek, hogy nem fogom bírni addig sem avagy hogy első nap bedobnak a mélyvízbe, én pedig kínos szituációkba kerülök illetve félek az újtól is. Az sem tetszik, hogy bár 6 órás bejelentéssel vettek fel, de láttam a beosztásaimat egészen év végéig és heti 40-45 órákat kell dolgozzak. Ezt mégis hogy?

2021. dec. 10. 18:43
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
most magadat nyugtatgatod ezzel? Így nem lesz kellemes az életed.
2021. dec. 10. 21:22
 12/48 A kérdező kommentje:
Tudom, most mégis úgy döntöttem, hogy megyek. Legurítok egy kis sört hogy ne izguljak és beállok pakolni az Aldiba.
2021. dec. 10. 21:33
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

igyál meg egy 3 centest előtte. :D

Csak nehogy megérezzék rajtad.

Szerintem nem lesz gáz, de ha mindentől megfutamodsz, siralmas életed lesz.

A legtöbb dolog nem olyan rossz, mint elsőre tűnik.

2021. dec. 10. 21:37
 14/48 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Semmi baj, ahogy elkezded negyedóra múlva meg is nyugszol, fel se fog tűnni, hogy féltél, mert nem arra koncentrál.
2021. dec. 10. 22:03
 15/48 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
koncentrálsz*
2021. dec. 10. 22:03
 16/48 anonim ***** válasza:
94%
amugy azt sose ertettem hogy minek kell fejbol tudni a kódokat, ha elvileg a vásárlónak ra kell tennie a címkét a peksrura meg a zöldségre… akkor az minek van? nehogy mar meg a kasszasnak kelljen szarakodnia ezzel
2021. dec. 10. 22:34
 17/48 anonim ***** válasza:
De am tenyleg, akkor most vagy 24, mit csinaltal eddig? Egyetemen voltal?
2021. dec. 10. 22:36
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

16os nem kell rátenni mindenhol.

Sőt, ha most belegondolok, asszem csak az interspar jut eszembe...auchan...néhány cba... szóval nem mindenhol.

Amúgy meg elég könnyen meg lehet jegyezni, én kasszáztam diákmelóban a tescoban, egy - két hét után már kentem vágtam oda-vissza.

2021. dec. 10. 22:39
 19/48 anonim ***** válasza:
76%
Sparban fix ra lehet rakni. Többinél is be kene vezetni. Mert igy akkor nem tudsz menni onkiszolgalohoz ha veszel egy peksutit, mert nem tudod lehúzni..
2021. dec. 10. 22:43
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

Önkiszolgálónál elkezded bepötyögni a nevét a terminálba, ott kidobja a lehetőségeket, kiválasztod a péksütit, megadod a darabszámot és úgy helyezed rá a csomagolófelületre.

Mindent meg lehet oldani :D

Nyilván egyszerűbb lenne vonalkódot ragasztani...de így meg takarékosabb :D

2021. dec. 10. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!