Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Első munkanap/munkahét,...

Első munkanap/munkahét, hogyan éltétek meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok:) Ma van a második napja annak hogy találtam magamnak munkát, ez az első munkahelyem, ruhásboltba dolgozok Ausztriába

Tudni kell rólam hogy elég feszengő típus vagyok, önbizalmam is sajna nulla, nagyban megnehezíti a történetet az idegen nyelv, néha nem értek dolgokat, bénázni azt viszont nagyon tudok, nemtudom eldönteni hogy tetszik e egyeltalán, és félek hogy már kialakítottak rólam egy véleményt ami nem túl fényes, olyan szokatlan és nehéz az egész,úgy érzem mintha soha nem tudnék belejönni, már nagyon-nagyon rég óta keresek állást, végre találtam aminek nagyon örülök mert szükségem van rá, de azt se szeretném hogy minden nap gyomorgörccsel menjek be.

2021. okt. 5. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Most nem dolgozok, viszont ne aggódj minden kezdet nehéz, mindenki bénázik. Ha meg rossz véleménye van rólad az embereknek így jártak...hidd el minden emberben találnak problémát az emberek, teljesen mindegy milyen vagy.
2021. okt. 5. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ügyfelekkel, vendégekkel mindig közlöm, hogy új vagyok, ezért dolgozom lassabban, ellenben nagyon udvariasan viselkedem velük. Ha valami olyat kér, amit nem tudok, mindig mondom, új vagyok, megkérdezem a munkatársam, felettesem. Amúgy az első három hónap nehéz akármilyen helyen.
2021. okt. 6. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem borzalmas volt, a kollégákkal is nehezen boldogultam :). Pedig utána aztán pár hét/hónap után nagyon jóban lettünk. Életem legstresszesebb időszaka volt, kb két hétig minden nap azt álmodtam, hogy dolgozok :). Suliban előtte mindig én voltam az okos, itt meg hónapokig azt se tudtam merre hány méter, és volt aki ezt szerette is éreztetni.

Amikor másik helyre kerültem ez az utóbbi legalább nem volt, és ott valahogy a kollégákkal is hamarabb megértettem magam( meg volt is akit ismertem korábbról), úgyhogy az lazább volt.

2021. okt. 6. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!