Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért lehet sok fogatlan...

Miért lehet sok fogatlan emberrel találkozni egy konyhán?

Figyelt kérdés
Szakácsok és mosogatók közt is nagyobb arányban fordul elő a hiányos fogazat mint máshol, ez miért van?

2021. dec. 8. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Drága a fogorvos, és a fogszuvasodás, fogínyproblémák népbetegség, állami fogászaton vagy nem látnak el jól, vagy nincs jól felszerelve, sokan fogorvosfóbiások, félnek elmenni, nekem is elég sok rossz tapasztalatom van, volt, hogy fél éven belül kiesett fogtömésem, volt, hogy nem látták a szuvasodást, és gyökérkezelés lett egy fájós fogamból, ami menthető lett volna, a gyerekkori fogszabályzásomat elcseszték, tönkretették a harapásomat, és nem vették figyelembe, hogy az alsó fogsorom a felsőhöz képest el van csavarodva, tudnék mesélni. Most épp korábbi rossz fogászati kezeléseket tesznek rendbe nálam, ez magánfogászat, és még nem is a legdrágább, eddig 183400Ft-nál járok csak itt, és nekem még nem olyan szar a fogsorom, nem kell implantátum, eddig megúsztam korona-fogbetét nélkül.
2021. dec. 8. 12:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg túl keményre sikerült a dobostorta teteje. Vagy csak nincs több százezer forintjuk megcsináltatni, pl. konyhás néniknek, mosogatóknak. Vagy van, pl. a jobban kereső szakácsoknak, de kell a pénz másra (hiteltörlesztésre, gyerekre, házra, autóra, a fogsor meg "ráér még"). Sok oka lehet.
2021. dec. 8. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!