Miért van ennyi fogatlan ember?
Elhiszem én, hogy drága a fogorvos meg minden-de azért ez igénytelen nagyon... Sajnos tanult emberek között is van foghíjas és elöl romlott fogazatu.
Aki ilyen miért nem változtat rajta?
Például olyat is ismerek akinek romlanak az első fogai de nem arra költ hanem a legdrágább okos telefonra...
Ez jó így?
Sokaknál a dolog eldől gyerekkorban: Egyszerűen nem szoknak hozzá a fogápoláshoz. Amikor észbe kapnak, akkor már nehéz az új szokást felvenni.
Sok embernél a genetika és a körülmények is hibásak. A stressz is árthat a fogínynek, ebből kifolyólag a fogaknak.
Genetika inkább, rossz tápálálkozás.
Én 25 éves vagyok, és eddig csak 2 fogtömésem van. Minden nap mosok fogat, természetesen, kb. 3 percig. Azt mondják ez ideális. :) Fogorvoshoz is szoktam járni. Az orvos azt mondta, hogy ilyen fogakat még nem látott... :D Nekem inkább a vízkővel van problémám, mintsem a rossz fogakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!