Ha elülső fogat kell kihúzni és implantátumot helyezni be, akkor kapok ideiglenesen valamit "fogat" oda, hogy amíg a csavar bent van ne legyek fogatlan?
Figyelt kérdés
És abban az esetben ha bentmaradt tejfogat húznak ki, és van mögötte csíra amit le kell húzni?2021. jún. 19. 11:40
1/4 anonim válasza:
Ha azt beszeled meg a fogorvossal, hogy legyen, akkor lesz.
A masodik kerdesedet nem értem.
2/4 anonim válasza:
szerintem 2. esetben műtét? vagy hogy csináljak? de tuti aztán szabályzó lesz rajta pont emiatt, szóval...
3/4 anonim válasza:
de ez ne zavarjon, ha van rajtad szabályzó, látják, hogy épp felújítás alatt vagy, nem elromlott valami
4/4 Ypszilon1980 válasza:
Tejfogas kérdésed nem értem.
Van olyan hely, ahol eleve raknak ideiglenes koronát rá, amíg be nem gyógyul, csak az marha drága, de ezt az orvossal kell megbeszélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!