Hiába ápolom őket, nagyon rosszak a fogaim, nem szeretnék fogatlan lenni?
Figyelt kérdés
Egy elkeseredett 21 éves lány vagyok. Világ életemben figyeltem a szájhigiéniára, de hiába. Jelenleg 2 fogam ki van már húzva (egyik pótolva van) és 2 áll gyökérkezelés alatt, valamint van még 2 tömött is. Mindig fogorvosnál ülök szinte és annyira elegem van, nagyon félek, hogy 10-15 év múlva már nem marad fogam. Ebből persze a külvilág nem lát semmit, mert az első fogaim gyönyörű szép fehérek, de hátul a nagyörlőim meg taccson vannak.2020. jan. 19. 00:45
1/4 anonim válasza:
Rossz az orvosod!
Nekem is van, aki azt mondja, hogy rettenetes rossz állapotban vannak és ki kell húzni, másik orvos szerint semmi bajuk.
Az iskolafogászat tette tönkre őket, amennyire tönkre vannak téve, de semmi bajuk!
Nagyon más elveket vallanak a különböző orvosok!
Nekem is van 3 gyökérkezelt fogam, nem kellett volna gyökérkezelni őket mai ismeretem szerint!!
2/4 anonim válasza:
Különben amelyik meg van csinálva rendesen, életed végéig jó lesz! Arra kell vigyázni, ne tömjenek ok nélkül, ne gyökérkezeljenek ok nélkül, ne húzzanak ok nélkül!
3/4 anonim válasza:
Hormonális okai is lehetnek, esetleg vitaminhiány, egyszer azért érdemes utánanézni.
4/4 anonim válasza:
Rengeteget számít hogy mit eszel-iszol és a genetika is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!