Veletek volt már olyan, hogy új munkahelyen a régi dolgozók rátok próbáltak fogni vagy kenni egy általuk vétett hibát?
Velem olyan volt, hogy étteremben mosogatva a szakácsok a távollétemben eltörtek néhány tányért, majd a menedzsernek azt mondták, hogy biztos én voltam, és le is szidott érte, részben ezért küldtek el a próbaidő alatt.
De hallottam már nagyobb stílű dolgot is, hogy irodában dolgozva valaki valami komoly rendszerszintű hibát vétett, és végül ügyesen rákente valakire, aki nemrég kezdett ott.
Mert ugye eléggé adja magát a dolog, hogy valami hibát vétünk, és azt gyors ráfogjuk az újoncra, és a felettes jó eséllyel be is veszi.
Veletek volt már hasonló?
Szörnyű,amiket írtok!:(
Ugyan nem voltam teljesen új,cégen belül visszakerültem egy munkakörbe,ahol közben egy fazon már dolgozott jó ideje,azt hitte ő ott az atyaúrisen.Szóval nem olyan tempóban csináltam a melót,ahogyan munkatársam szokta,ez lehet nem volt előnyös,de ő azzal állt elém,hogy én sz..rok bele a munkába,és itt nagy bajok lesznek blablabla,én meg mondtam neki keresse meg a főnököt és neki mondja,hogy sz...rok bele,mert én tudom,hogy ez nem igaz,és ha majd a főnök is az ő véleményén van,akkor egyetértek vele.Be is ment,főnök meg kiküldte,hogy menjek be én,ha valami problémám van.Aztán visszajött,és jópofizva elmesélte,hogy járt...Én meg persze b..sztam bemenni,még azt hitték volna én keverem a sz...rt.
"Velem olyan volt, hogy étteremben mosogatva a szakácsok a távollétemben eltörtek néhány tányért, majd a menedzsernek azt mondták, hogy biztos én voltam, és le is szidott érte, részben ezért küldtek el a próbaidő alatt."
És mondtad a menegérnek,hogy ott sem voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!