Gyártósorról felkapaszkodott kollégákat a született diplomások elfogadják?
Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 15:28
11/14 anonim válasza:
Én 3 diplomával születtem, és mire megtanultam járni már 25 munkatapasztalatom volt.
12/14 anonim válasza:
Nőgyógyásznak tanultam, a születésem volt a diplomavédés.
13/14 anonim válasza:
Én is úgy születtem, hogy állítólag először a diploma jött ki, én meg csak utána. Van ez így. Egyébként a gyártósorról hova akarsz felkapaszkodni? Max koordinátor lehetsz. A legelső friss diplomás munkaerő is többet fog érni nálad.
14/14 anonim válasza:
Az hogy hogyan viselkedik veled valaki inkább attól függ milyen érzelmi intelligenciával rendelkezik az ember.
Aki normális az megpróbál kedvesen vagy legalább közönyösen viselkedni mindenkivel,törekedik jó kapcsolatokat kialakítani.Aki belül egy bunkó köcsög az bármiben talál indokot csak hogy lenézhessen,elnyomhasson,nem attól függ hogy "született" diplomás-e vagy nem(amúgy meg ilyen nem is létezik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!