Vajna Tímea, Sarka Kata, meg a többi hasonló, hogyan tudott így felkapaszkodni?
A facebookon folyamatosan felkerül valami hivalkodó fotó és ilyenkor elkapja az embert az ideg nem csak engem. Egyik nagyobb semmirekellő,mint a másik és még is "gondtalanul" élnek.. Ide megy oda megy hajókáznak ez az.. én meg ledolgozom az 5 napot vagy 6-ot és örülök,ha nem kell hétvégén semmit sem csinálni,mert olyan fáradt vagyok,hogy semmihez nincs kedvem. Itt van a Timike húga 21 évesen a Rózsadomb Villaparkban lakik.. én meg 21 évesen 1 éve dolgozom és egy normális kocsira pályázok és képtelenségnek látom össze gyűjteni azt az 1,5M Ft-ot,amig az 100 millióról indul,mert ott van neki egy lakás.. még ha nem is a tulajdona..
Mennyire körülményes egy gazdag családba bekerülni és ott élni ? Normális életkörülmények között élek nem kell nélkülözni hála égnek,de olyan jó lenne úgy élni,ahogy ők.. "sorban állás " nélkül, mindenhol ott vannak buliznak vagy jól érzik magukat..tudom csak a felszínesség látszik,de nem érdekel,ott nincs egyhangú élet. Előttem az élet,de egyenes úton szinte képtelenség luxus módon élni. Én nem a hírnévre vágyom,nem is kell az ismertség , csak az,hogy jól érezzem magam és élménydús életem legyen.
Én is igy gondolkodtam ennyi idősen de késöbb rájöttem hogy máshogy münködik a világ..
Kell keresned egy pénzes pasit aki megtud ilyen dolgokat vásárolni neked. Csinosnak kell lenned és jól kell kinézned. A szex és a p×nci nagy erő egy férfi meghódításában ha ehhez még elégé elfogadó is vagy akkor sikeres úton haladsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!