Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajna Tímea, Sarka Kata, meg...

Vajna Tímea, Sarka Kata, meg a többi hasonló, hogyan tudott így felkapaszkodni?

Figyelt kérdés

A facebookon folyamatosan felkerül valami hivalkodó fotó és ilyenkor elkapja az embert az ideg nem csak engem. Egyik nagyobb semmirekellő,mint a másik és még is "gondtalanul" élnek.. Ide megy oda megy hajókáznak ez az.. én meg ledolgozom az 5 napot vagy 6-ot és örülök,ha nem kell hétvégén semmit sem csinálni,mert olyan fáradt vagyok,hogy semmihez nincs kedvem. Itt van a Timike húga 21 évesen a Rózsadomb Villaparkban lakik.. én meg 21 évesen 1 éve dolgozom és egy normális kocsira pályázok és képtelenségnek látom össze gyűjteni azt az 1,5M Ft-ot,amig az 100 millióról indul,mert ott van neki egy lakás.. még ha nem is a tulajdona..

Mennyire körülményes egy gazdag családba bekerülni és ott élni ? Normális életkörülmények között élek nem kell nélkülözni hála égnek,de olyan jó lenne úgy élni,ahogy ők.. "sorban állás " nélkül, mindenhol ott vannak buliznak vagy jól érzik magukat..tudom csak a felszínesség látszik,de nem érdekel,ott nincs egyhangú élet. Előttem az élet,de egyenes úton szinte képtelenség luxus módon élni. Én nem a hírnévre vágyom,nem is kell az ismertség , csak az,hogy jól érezzem magam és élménydús életem legyen.

2015. júl. 25. 20:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

sajnos igaz, nekem volt régen egy ismerősöm, akinek szó szerint ez volt az életcélja. a pasikat is úgy válogatta, hogy elsődleges a külső persze.. legyen kigyúrt, márkás, drága ruhák, drága karóra, stb.. aztán persze a kocsi... ALAP, hogy legyen.. és persze a randik: nem ám havi 1 mozi! volt, hogy 2-3 naponta elmentek mindenféle puccos éttermekbe ezzel azzal. persze, szegény lány olyan buta, mint a kaktusz az ablakomban, de jó az alakja, az arca is olyan ki helyes, gazdag az apja, és ezt a 3 dolgot ő kis is használta.

persze, most csak róla beszélek, sok sok sok hozzá hasonló lány létezik, esze semmi, de mellei vannak, és sok pasinak ez már elég... nem azt mondom, hogy a Sarka kata is pl. buta lenne, de sajnos sokan vannak úgy, hogy felszínesek, ostobák, és azért valljuk be, hogy ő jó helyre házasodott Hajdú bácsinál. ezáltal neki is 1 dolga van az életében: napi 5 órán át edzeni, hogy úgy nézzen ki, mint egy 16 éves "dögös és szexi" csaj. (btw. könnyű úgy azt hírdetni, hogy ki lehet nézni így is 3 gyerek után, ha minden nap órákat töltesz a teremben. na mindegy)

szóval, ha az az életcélod, hogy te is hasonló körülmények között élj, akkor legyél csini, vékony, szép, szóval a KÜLSŐD, A MEGJELENÉSED legyen a lényeg.

de vigyázz, millió egy ilyen lány van. sok lesz a konkurencia.

2016. ápr. 6. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!