Miért nem tudok 1 munkahelyen megmaradni?Miért nincs normális munkahely?Csak én vagyok így?Tanácsok?
22 éves vagyok,érettségivel és szakmával rendelkezem,nem most kezdtem,van 1 éves munkatapasztalatom,azóta váltok.
Sok helyen 12-eznek,valahol szombaton is menni kell, vagy,több műszakot bárhova megyek folyamatosan ezt ajánjlák.
Irodai munkát szeretnék,de sose jeleznek vissza.
Ti hányszor váltottatok munkát,míg megtaláltátok a megfelelőt?
Normális válaszokat,előre is köszi.
#10: "Ha valaki sokszor vált munkahelyet, akkor a mögött személyiséghiba, egzisztenciális kérdések is állhatnak.
Általában nem ez a probléma, és nagy baj, hogy sajnos szeretik ezt gondolni azok, akik interjúztatnak."
Épp a minap volt állásinterjúmon soroltatta fel a HR-es 10 évre visszamenőleg, a 4 volt munkahelyem viszonylatában, hogy miért jöttem el onnan. És az is kérdés szokott lenni, hogy miért nem találtam az elmúlt 1-1,5 évben új állást magamnak.
#9: "Ha valaki sokszor vált munkahelyet, akkor a mögött személyiséghiba, egzisztenciális kérdések is állhatnak."
Az a "személyiséghiba" lehet az is, hogy valaki nem elég szervilis egy ún. udvartartást építő vezető felé, vagy nem testesíti meg az "ideális beosztottat", akinek a hátán fát is lehet vágni, akkor sem fog szólni semmiért. Ha pedig az egzisztenciális kérdések alatt a bérezést értjük, akkor érthető, ha valaki tisztes ellenértéket is szeretne kapni a munkájáért, még ha nálunk még mindíg az az alapállás sok helyen, hogy örüljek, hogy ott dolgozhatok és a lojalitásomat ingyen és lelkesen végzett túlmunkával kell kifejeznem (főleg, ha vannak olyan kollégák, akik még hangoztatják is, hogy mennyit vállalnak plusszban, csak úgy "grátisz").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!