Miért nem tudok megmaradni egy munkahelyen egy hónapnál tovább?
Sziasztok. 21 éves lány vagyok és van egy szakmám, amivel sosem tudtam elhelyezkedni így elkezdtem egy képzést estin. Persze mellette dolgozni kell, diák éveim alatt is dolgoztam, de sehol sem tudok megmaradni egy-ket hónapnál tovább. Miért ? Volt már valakivel hasonló?
Dolgoztam úszómesterként, medenceőrként , ezt én hagytam ott mert messze volt.
Árultam fagyit, voltam hostess is, pultos is egy kocsmában, pincér egy szállodában és eladó egy kiskereskedelmi boltnál részmunkaidőben. Utóbbik nem tartottak tovább 4-6 hétnél. És nem tudom miért..a kollégáim jó fejek tűntek, és nem éreztem azt hogy mobbing áldozata lennék. Egyik pillanatról a másikra jött egy új kolléga akit nekem kellett szinte mindenhol betanitanom. Eleinte örültem neki hogy rám bízták, aztán rájöttem ő fogja átvenni a helyem. Ha jött a kolléga másnap már nem kellett mennem dolgozni. A főnökökkel sem volt sosem semmi bajom. Nem beszéltem senkivel úgy, magatartás bajaim nem voltak , nem ebédeltem sose egyedül , nem voltam egyedül. De akkor miért ?
Volt már valakivel ilyen? Mer a környéken szinte már mindenhol próbálkoztam de egyszerűen nem maradok meg sehol és kezdi kinyírni ez az önbizalmamat is.
"Dolgoztam úszómesterként, medenceőrként , ezt én hagytam ott mert messze volt."
Na ez a baj. Én 2 és fél órát utazok összesen munkába minden nap. De megéri, mert nagyon jó, mindenki kedves a főnököt is beleértve, jól fizet és a helyközi bérletet teljesen állják. Bár most, hogy pár nap múlva átadják a 3-as metró északi szakaszát kicsit lerövidül majd az utazási idő, de a távolság nem. Kérdezték is, hogy biztos bevállalom-e, mert eléggé messze van. Már több mint egy éve itt dolgozok. Megéri.
Mint a legtöbb fiatal felnőtt te is el vagy veszve. Nem tudod mit szeretnél igazán. Kapcsold ki a telefonod, ülj le és gondolkozz pár órát.
Amugy, nem fulladt meg a medencében senki? :'D 23f
Fiatal felnőttként ezt term.észetes. A kezdetekben egy bizonyos százalék nem találja a helyét, nem igazán tudja, mihez szeretne kezdeni; elvállal egy munkát, nem köti le - mert nem ez az, ami illik hozzá. Miután leültek, átgondolták, esetleg barátokkal, rokonokkal átbeszélték, akkor is szalmaláng lelkesedéssel kezdenek bele valami újba.
Én azt tavapasztaloim, hogy a sok próbálgatás közepette lel rá az ember arra, amit szeret csinálni.
Kérdező, én a Te korodban szintén nem találtam a helyemet és a jelenlegi munkámra akadva 5 évvel ezelőtt jöttem rá, hogy ez az, amit szeretek csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!