Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A Bitonsági őröknek tényleg...

A Bitonsági őröknek tényleg ennyi dolga van egésznap?

Figyelt kérdés
Munakhelyem luxus, innovatív környezet. Itt az őröknek minden van, kávéfőző, rezsó, hűtő, bőrfotel, laptop, tv. Folyton tv-t filmeket néz és netezik ezért kapja a pénzt. Én mas pozicióban vagyok, de nekem végig kell dolgozni a 8 órát. Hogy van ilyen jó világuk?!

2021. nov. 17. 21:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Az őrök nem 8 órát dolgoznak, hanem általában 24-et. És hidd el, jóból is megárt a sok, laptopozással, tévézéssel, játékkal töltve is kimerítő lehet. Hallottam már olyanról, hogy valakinek gondja volt avval, hogy a szabadnapjain mivel foglalja el magát otthon, mivelhogy a fenti dolgokhoz valahogy nincs kedve, tekintve hogy a munkahelyén mindig ezeket csinálja.
2021. nov. 18. 06:11
 22/25 anonim ***** válasza:
21: Nekem meg a munkahelyem informatikusként, hogy gép előtt ülök. Szórakozásnak pedig gép előtt ülök. Szóval gyakorlatilag egész nap gép előtt ülök, néha megyek edzeni meg alszom. Ez sem jobb.
2021. nov. 18. 17:28
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
A 300-400 ezer nettó kb. 300-400 órával jön össze, ezt se felejtsétek el! Meg azt sem, hogy van ott tűzjelző, riasztó berendezés, az épületet ismerned kell,ha hajnali 2kor megszólal egy riasztó akkor neked fél kómásan is pattannod kell és észhez kell térned annyira, hogy intézkedni tudj. Értelmezni mit ír ki a készülék (sokaknak nem megy!) Aztán megnézni, hogy valós e a riasztás vagy téves, aztán telefonálgatni, eztán jelentést írni, ha egyedül vagy cumi, ha van váltás vezetőd akkor kicsit könnyebb a dolgod, de ez egy készenléti jellegű munka, sokan csak annyit látnak nem csinálsz semmit és szemrehányást tesznek, vagy ép irigykednek. Én is voltam sokáig nőként őr főleg irodaházakban, de azt láttam sok buta csak irigykedik olyanra amiről gőze sincs. Sok helyen máig csak 800-1000 ft/órát fizetnek, sokan bkv-val járnak, sok lerobbant kollégával kellett kínlódnom 24 órán keresztül, nem egy irigylésre méltó dolog az őrködés. Sza.r, unalmas és sorolhatnám, abba is hagytam, sokkal jobb, nekem való munkát találtam ami 8 órás és éjjel otthon a saját kis agyamban aludhatok. :)
2021. dec. 24. 06:37
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
22: De feltételezem, hogy te csak 8 órán keresztül csinálod. És más dolog munka céljából gép előtt ülni, és más netszörf, videónézés, vagy játék céljából.
2021. dec. 24. 08:27
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
A vagyonőrködést 24/48ban csináltam, volt hogy 12őket is mellé vállaltam, voltam mobil boltban 12 órákat. Már nem vagyonőrként dolgozom hanem egy gyárban 8 órában. Őrként nem csak gép előtt ültünk, hanem volt járőrözés, ellenőrzések, rengeteg papír munka, e mellett kártyák, kulcsok kiadása, stb. Nem annyi a munka, hogy ülsz egy gép előtt és netezel, az nagyon ritka, oda csak ismeretséggel jutsz be és nem általános.
2021. dec. 24. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!