Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Közlekedési balesetben kiszaka...

Közlekedési balesetben kiszakadhat a bitonsági öv?

Figyelt kérdés
Volt egy közlekedési balesetem. be voltam kötve hiszen mindíg bekötöttem magam. A lényeg hogy volt egy ütközés amiben súlyos sérüléseket szenvedtem viszont én az ütközésre és az utánni időszakra nem emlékszem hiszen szedáltak, intubáltak. A nyomozó rendőr kivizsgálta az ügyet és azt állítja nem voltam biztonsági övvel bekötve de én ezt nem hiszem el hiszen ha nem lettem volna bekötve nem írnám ide ezt a kérdést. Kértem az ügy felülvizsgálatát. Lehetséges hogy a személygépkocsi biztnsági öv alsó része ahová bekattan az öv hibás volt és kijött az öv a helyéről? Vagyis csak félig fogott meg az ütközéskor? És ha ez beigazolódik nem vagyok jogosult kártérítésre? És ha ez igaz hogy a biztonsági öv alsó része rossz volt kit lehet felelősségre vonni?

2020. jan. 16. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen sulyos balesetnél a biztonsági őv, ütközéskor nyomot hagy a testen. Utólag még azt is meglátni a nyomon, hogy utas voltál, vagy vezettél. Ha ilyen rajtad nem található, akkor gyakorlatilag nem voltál bekötve.
2020. jan. 16. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Nem voltál bekötve, ennyi. Csak mentenéd a menthetőt.
2020. jan. 16. 15:35
 3/6 A kérdező kommentje:
És ha alul semmi baj nem volt de az erő hatására a felső rész nem feszült meg az mennyire elképszelhető? Bordám tört nyomra nem emlékszek mert 2 napig altattak, de a nyom nem is hiszem hogy elképzelhető mivel kabát volt rajtam.
2020. jan. 16. 15:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy túlélted. Most mit erősködsz, hogy de igen...? A rendőr miért hazudna?
2020. jan. 16. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi lett az ügyből?
2021. jan. 18. 21:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Folyamatban van a kártérítés.
2021. jan. 26. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!