Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire igaz az a hír, hogy...

Mennyire igaz az a hír, hogy a Védás kamrák 2019 végétől az összes szabálysértést (záróvonal átlépés, bitonsági öv bekötése stb. ) figyeli? Mostanában kapott valaki ilyen jellegű büntetést?

Figyelt kérdés
2020. febr. 3. 08:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Egyik ismerősöm naponta megy át öv nélkül a véda alatt mert lusta bekötni, sajna még nam kapott büntetést. Én meg ott, mindig átmegyek a záróvonalon mert egy kátyút kerülök amit csak úgy lehet, és sem kaptam.
2020. febr. 3. 08:50
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
nem mindegy mit figyel? be kell tartani a szabályokat és akkor nincs gond.
2020. febr. 3. 09:23
 3/14 anonim ***** válasza:
47%
Nem.
2020. febr. 3. 10:03
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Semmit nem figyel csak a sebességet...
2020. febr. 3. 10:24
 5/14 anonim ***** válasza:
17%
Max legfeljebb pályán, hogy van-e matricás illetve a speciális védák a súlyt mérik, de ennyi
2020. febr. 3. 10:25
 6/14 anonim ***** válasza:
26%
személykocsinál matricán meg sebességen kívül nem mérnek ám semmit. De lehet csak a sebességet. ha egyáltalán, mert én is mentem már biztosan túlsebességgel már alattuk és sose kaptam semmit.
2020. febr. 3. 10:31
 7/14 anonim ***** válasza:
26%
M1-en a sövény sincs előttük lenyírva, kb semmit nem mérnek
2020. febr. 3. 11:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kivéve a “nem mindegy mit figyel” okostojás hozzászólását.
2020. febr. 3. 12:21
 9/14 D. Brasco ***** válasza:
47%
Leirtuk mar ezerszer hogy a rendorsegi propagandaval ellentetben CSAK a sebesseget figyeli
2020. febr. 3. 16:23
 10/14 anonim ***** válasza:
71%

Ahhoz képest a "nem mindegy mit figyel" kapta a legtöbb Százalékot.

szóval te vagy a gyökér (privátban kaptam meg a magamét csakmondom) hogy mindenhol azt nézed hol lehet szabályt szegni. Nyomorult egy életed lehet. Tipikus tuningautós hülyegyerek aki még annyit sem tud egyszerre tankolni a rozsdaboglya kocsijába hogy a tartalék lámpa elaludjon.

2020. febr. 3. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!