Zárovonal átlépés büntetés hogyan van?
A mai nap nem is tudom miért átléptem a záróvonalat a 83as főúti turbókörforgalomban, a trafihunter szerint kint voltak a rendőrők a 83as főut 72km,700m szelvénynél én nem láttam senkit, de kell e félnem attól hogy jön bírság? Ha jön akkor mennyi lesz ennek a várható összege?
KB mennyi idő?
Ménfőcsanak irányából jöttem és a Szauter utca irányába mentem csak kicsit levágtam a kanyart és a bal kerék biztosan átment a dupla záróvonalon.
Trafihunter meg ilyenek 1-1 infó ,vagy kép alapján beteszi,ennyi.
De nem feltétlen a rendőr van kint.
Gyors kiteszik a trafit,majd tesznek 1 kört ...
Láttam már árokban trafit úgy ,hogy pont a törésvonalba volt,és a kamera pont kint volt,szal csak akkor láttad amikor késő ,illetve fán is.
Köszönöm a biztatást, fix trafi az itt nincs a legközelebbi Abdán van.
A google térkép még a régit mutatja sajnos nem járt azóta ott mióta felújították, álltalában azon a placcon szoktak lenni vagy fentebb kicsivel a templom előtti buszmegállóban nem volt senki se ott se máshol a parkolóban is egy citroen állt ott az első helyen... vissza is néztem hogy van e opel vagy seat de biztosan nem volt ott a BMW-parkolónál...
Fa az még a gyengébb megoldás. :D
Van olyan amit gyümölcsöstandoknál ládába rejtenek például. :D
nem volt felhasználói jelentés...
13:50körül voltam ott , de nem láttam semmit remélem nem voltak ott :D
Az azért durva hogy a fűbe teszik gyorsan mondjuk nem mentem tartottam az 55öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!