Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A Bitonsági őröknek tényleg...

A Bitonsági őröknek tényleg ennyi dolga van egésznap?

Figyelt kérdés
Munakhelyem luxus, innovatív környezet. Itt az őröknek minden van, kávéfőző, rezsó, hűtő, bőrfotel, laptop, tv. Folyton tv-t filmeket néz és netezik ezért kapja a pénzt. Én mas pozicióban vagyok, de nekem végig kell dolgozni a 8 órát. Hogy van ilyen jó világuk?!

2021. nov. 17. 21:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Igen én is úgy hallom, hogy itt is jó pénz van és 250-300K megvan nekik :D

Teljesen igazatok van, ebbe így nem gondoltam bele, hogy ha jön a betörő szemeb kell szállni vele, nem lennék biztonsági őr :D Nekem csak a pihenés, filmnézés része tetszik :D

Köszönöm a válaszokat.

2021. nov. 17. 22:45
 12/25 anonim ***** válasza:
66%
Naja az a resze.. 😀 mentem majdnem enis de rajottem h halalra unnam magam es nagyon lassan megy el a nap.
2021. nov. 17. 22:48
 13/25 anonim ***** válasza:
9%

Eddig mindig kussoltam ha ilyet olvastam (#9), de most már tényleg kíváncsi vagyok.

Facebookon is az álláshírdetős csoportokban megy a vicces szmájli az 1300-as nettó órabérre hogy mi ez az éhbér ember (- mondjuk valóban EU átlag alatt van -10 szinttel - ) és mondják, hogy ők 2000-2500-kat kapnak kézbe meg, hogy nettó 400 alatt szóba se áll a munkáltatóval.

Ezek tényleg ekkora kamusok vagy engem kerülnek el rohadtul az ilyen álláshírdetések? :D Én is szeretnék ennyi pénzt keresni, szóval ha valami bennfentes titok a nyitja, megköszönném ha elmondanátok.

Megsúgom, IT szektorban, IT-s végzettséggel és rendszergazdai szakmai tapasztalattal + 25 év alattiként (amit elvileg vadásznak a cégek) normális munkát eddig nem tudtam találni, nem, hogy 3-400 nettót fizetót. Szóval tényleg kíváncsi vagyok.

Most ha maradunk az aktuális példánál, jó, majdnem biztiőr, a legelitebb ilyen állás (már amennyire ezt annak lehet nevezni) a címben említett "iparágban" a Criterion volt akik pénzszállítókat kerestek nettó.. asszem 230-ért? Ja, meg Swissguard keresett kameramaneket szintén ennyiért. Akiket ismerek biztiőröket ők még ennyit sem visznek haza és/vagy rohadtul nem ilyen az órabérük.

Kíváncsian várom a reakciókat erre.

2021. nov. 17. 22:49
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
En annyira nemvagyok ezzel kepbe. Egyszer hivtak vagyonori melora 300 korul volt a fizu. De en inkabb vendeglatozok ott megvan a 350-400is, + ingyen van a kajam, jo a tarsasag. Lehet haverkodni, csajozni.. elvan az ember
2021. nov. 17. 22:58
 15/25 anonim ***** válasza:

14 Ott is úgy kellett volna dolgozni, mint a 7es linkjében.

24+12.Nyugodt lehetsz.Az mekkora szar fizetés annyi munkáért?Felháborító.

2021. nov. 17. 23:06
 16/25 A kérdező kommentje:
Olvastama 7-es linkjét :O az nagyon durva, meglepődtem. De utána odakommenteltek, hoyg vannak jobb melók is.
2021. nov. 17. 23:08
 17/25 anonim ***** válasza:
16 Nem sokkal jobbak vannak annál.Ott meg még annyit sem keresnek.
2021. nov. 17. 23:10
 18/25 A kérdező kommentje:
mondjuk az lehet :/ mostmar sajnalom oket :/
2021. nov. 17. 23:16
 19/25 anonim ***** válasza:
Jaa megneztem enis. Hat olyan is van.. az olyasmi lehet mint az Ulloi raktarban. Az szopo. Nekem csak korbe kelett vna setalni parszor meg tvzni 😅
2021. nov. 17. 23:33
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem amolyan kis kitérő volt majdnem egy évig az őrködés. Rendesen, a vizsgát is letettem hozzá.

Hát, az egész attól függ, hogy milyen helyre kerül az ember. Mert van az is, amikor egy boltban kell folyamatosan sétálgatnod és állnod. Na, az nem kellemes. És tényleg vannak olyan helyek, ahol alig csinálsz valamit. Én is hasonlót fogtam ki, bár még úgy is voltak kellemetlenebb részek. Pl. 24-ezés alatt, a leghidegebb éjszakákban is ki kell menni körbejárni. És, ha még nem nincs is sok dolga az embernek mindenhol, de ha beüt valami, rajta csapódik. Ha emberekkel kell dolgozni és valaki részeg, neked megy és megsérül, mert nem megfelelően kezelted a helyzetet, te mehetsz börtönbe.

Szóval, azért álommelónak nem mondanám, de lazább természetű embereknek szerintem tökéletes. Nekem is bejött. Ami tetszett, hogy tényleg nyugis volt, de ehhez az is kellett, hogy értelmes embert fogjak ki társnak, mert rengeteg a szakmában a gyökér. Ami a negatív része volt, hogy teljesen szétcsúszott az alvásom.

2021. nov. 18. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!