Gyárban miért van ennyi rosszindulatú ember?
Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 17:35
1/13 anonim válasza:
Hol nincs? Legfeljebb a stílus és a módszer más.
2/13 anonim válasza:
Mert frusztráltak.
Mondjuk én is az lennék ha egy cintányéros cirkuszi majom szintű melót végeznék 20 éve, és csak azért nem cserélnének le egy gépre, mert engem olcsóbb kifizetni havonta, mint a gépet odacipelni
3/13 anonim válasza:
Tanulatlan emberek mehetnek oda, ott sok lehet a problémás alak.
4/13 anonim válasza:
Mindenhol, van, ez Magyarország. Rossz a fizetés, tanulatlanok, azzal vannak elfoglalva, hogy ki mit csinál. Undorító a legtöbb hely. Tudom, tanultak között is van ilyen, de a legtöbb gyárra elmondható az, hogy rossz a társaság.
5/13 anonim válasza:
Hát oda ált elég betanitott munkás...
6/13 anonim válasza:
Mert az ott dolgozók 70-80%-ának 8 általánosa van és alul is vannak fizetve, az életük pedig olyan, mint egy kocsma a lockdown alatt.
7/13 anonim válasza:
Gyárban, alig fürdőruhában lesben áll egy cápa
8/13 anonim válasza:
Szar fizetés,rossz beosztás,elégtelen alvás,unalmas munka,0 kilátás a jövőre stb.Ez egy gyártósori betanított munkánál felhatványozódik,ezért fordulhat elő nagyobb arányban.
9/13 anonim válasza:
MINDENHOL sok a rosszindulatú ember.
10/13 anonim válasza:
8: Mondjuk ez még nem jogosítja fel őket arra, hogy egy odakerülő fiatal új dolgozót, akinek még módja van a kitörésre, és várhatólag csak átmenetileg fog ott dolgozni, ezért ellenségnek tekintsenek, és rakás sz*rként bánjanak vele.
9: Azért mondjuk egy irodában, ahol a legalacsonyabb fizetés is 200 000 fölött van, kisebb valószínűséggel vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!