A buszsofőrök nem égnek ki attól, hogy mindennap 2x-3x meg kell tenniük ugyan azt az utat?
Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 19:32
11/12 anonim válasza:
A buszvezetés az egy nagyon tág fogalom. Nem mindegy,hogy szerződéses,vagy távolsági,helyi vagy helyközi esetleg munkásjárat. Alkati kérdés,ki melyikben érzi jól magát. Én egy város helyijáratán dolgozom, váltogatva a vonalakat. Ami kiégeti az embert,az legtöbbszőr az utasok viselkedése. Nem 1-2 évről beszélek, én 20 éve vezetek buszt és most érzem hogy vége. Most abbahagyom ennyi idő után. A körülmények is roszabbak lettek mint 20 évvel ezelött,az utasok is. Régen minden járaton ott maradt valaki beszélgetni, ma már csak akkor állnak szóba veled,ha panaszkodni akarnak vagy kérdezni. Valaki írta,hogy pfúú,csak vezetni kell. Hát igen,csak vezetni kell,de nem mindegy,hogy hogyan. Én nem tudom rögzíteni a rakományt és ha egy fékezéstől elesik,amit utólag kinyomozzák,hogy ki tudtam volna védeni,az nem kevés gyomoridegbe és pénzbe fog kerülni. Az emberek fel sem fogják,hogy mekkora odafigyelés kell ehhez a munkához, mindíg teljesen kipihenten érkezni és az ételekre is figyelni,nehogy gond legyen,mert a mai világban a leggagyibb telefon is minimum 12 mp és élőegyenes adásban tud videóz tölteni a youtubera
12/12 anonim válasza:
11-es, az én munkám nagyrészt abból áll, hogy emberekkel beszélgetek. Engedd meg, hogy küldjek neked egy virtuális ölelést, tudom, min mész keresztül, az emberek egy része borzasztóan tud bánni azokkal, akik nap mint nap azért kelnek fel és mennek be dolgozni, hogy az ő életüket kényelmesebbé tegyék... És ez valahol borzasztó szomorú.
Tényleg, biztos vagyok benne, hogy az összes ügyfélszolgálatos, kasszás, sofőr, egészségügyi dolgozó, tanár, stb. olyan dolgoknak van kitéve, amin senkinek nem lenne szabad keresztül mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!