Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért váltanak nehezen az...

Miért váltanak nehezen az emberek munkahelyet?

Figyelt kérdés
Jött egy új főnök, aki terrorba tart mindenkit én kerestem új munkahelyet és úgy néz ki találtam is.. a többi kolléga meg csak szó nélkül tűri és abszolút nem tervezi a váltást... nem értem..
2021. nov. 13. 00:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem pont, hogy gyakran és könnyen váltanak emberek munkahelyet, főleg a 30 alattiak. Nézegettem jópár ismerősöm linkedin profilját minap és egyiküknek sem volt még olyan munkahelye, ahol több, mint 1 évet lettek volna (pedig sokan már 5 éve dolgoznak.
2021. nov. 14. 13:22
 22/22 anonim ***** válasza:
Érdekes amit írtok és ezt pozitív szempontból írom. Gyerek, hitel, miegymás de ez lehet motiváló is hogy ne ott maradjon az ember ahol alig keres vmit hanem lépjen mert előbb utóbb nrm lesz elég a fizetése..
2021. nov. 14. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!