Hajnali 4-re járni dolgozni egy Lidl-be, ezt mennyire lehet bírni? Megéri?
Sziasztok! Túl vagyok egy állásinterjún a Lidl-ben, látogatói napra kell menjek jövő héten hétfőn hajnali 4-re, merthogy a reggeli műszak náluk akkor kezdődik. Először azt hittem, hogy viccelnek a hajnali 4 órával, de nem, komolyan akkor. Szerintem ez kegyetlen.
Legalább lenne annyi előnye az egésznek, hogy délelőtt 10-kor végeznék (6 órás állásban jelentkeztem hozzájuk), de náluk csak 8 órás műszakok vannak, így kajaidővel együtt 13:00-kor végeznék.
Szerintetek megéri ilyen embertelen munkabeosztásban oda menni dolgozni? Tőlem elérhető távolságban nagyon kevés munkahely van, Budapest egy kieső részén élek, bejárni a városba dolgozni a sok utazás miatt nem tenném.
Leginkább Lidl-ben dolgozók véleményére volnék kíváncsi, de bárki véleményét szívesen meghallgatom!
Nem kell fejből tudnod mindent, élesben is ott lesz a lap, tudsz puskázni.
Csak tudni kell kezelni a helyzetet, mert lesz aki 5mp után már türelmetlenkedni fog.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a sok-sok hasznos választ.
Szerencsére visszajeleztek más helyekről is, ahova beadtam az önéletrajzom és miután 3 helyre is felvettek volna, visszamondtam ezt a munkalehetőséget. Végül aztán egy Aldi, egy Zara és szintén egy Lidl (másik bolt!) közül ironikus módon a Lidl mellett maradtam, mivel ebben a másik üzletben nem gond, ha 6 órásként nem szeretném az életemet feladni értük és lehet 5x6 órában ledolgozni a műszakokat. Csak egy a gond mégpedig hogy kicsit messzebb van, viszont itt szerencsére legkorábban "csak" 5:15-kor kezdenek, így elég lesz 4 órakor ébrednem, ami azért sokkal jobb, mint a 2:30-2:45. Ja és az 5:15-ös kezdést követően 11:45-kor véget is ér a műszakom. Na ez a nem mindegy. Örülök, hogy megoldódott és a másik helyre nem kellett menjek, nem bírtam volna.
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a válaszokat! :)
Köszönöm a kedves szavakat!:)
#59: Velem is ledolgoztatják a szünetet, ez mindegyik boltban kötelező. Ha nem így volna, 5:15-ös kezdéssel 11:15-kor végeznék. Ez 6 óra. A 30 perces szünetet ledolgozva végzek csak majd 11:45-kor. Sajnálom, hogy rossz tapasztalataid vannak, de minden kezdet nehéz. Nyilván a munka nem egy leányálom, nekem is nehéz lesz, de nekem már az bőven elég, hogy nem kell heti 4 napban 9-10 órás műszakokban ledolgoznom a heti 30 órát és nem kell éjszaka felkelnem. Ezek annyira kimerítőek tudnak lenni, hogy a szabadnapjaimon kb. csak aludnék és nem érné meg. Gondolom te írtál privátban is, visszaírtam, beszélgessünk. Szívesen segítek ha tudok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!