Hajnali 4-re járni dolgozni egy Lidl-be, ezt mennyire lehet bírni? Megéri?
Sziasztok! Túl vagyok egy állásinterjún a Lidl-ben, látogatói napra kell menjek jövő héten hétfőn hajnali 4-re, merthogy a reggeli műszak náluk akkor kezdődik. Először azt hittem, hogy viccelnek a hajnali 4 órával, de nem, komolyan akkor. Szerintem ez kegyetlen.
Legalább lenne annyi előnye az egésznek, hogy délelőtt 10-kor végeznék (6 órás állásban jelentkeztem hozzájuk), de náluk csak 8 órás műszakok vannak, így kajaidővel együtt 13:00-kor végeznék.
Szerintetek megéri ilyen embertelen munkabeosztásban oda menni dolgozni? Tőlem elérhető távolságban nagyon kevés munkahely van, Budapest egy kieső részén élek, bejárni a városba dolgozni a sok utazás miatt nem tenném.
Leginkább Lidl-ben dolgozók véleményére volnék kíváncsi, de bárki véleményét szívesen meghallgatom!
Ha valaki ilyen lusta szar hogy nem tudja magának lehúzgálni a termékeit akkor álljon 25 percet sorba
Kosárba be tudod tenni amit venni akarsz vagy ahhoz is kell valaki?
Levegőt tudsz egyedül venni?
Nekem nincs bajom az önkiszolgálóval alapjában csak amikor pl nem lehet kártyával fizetni, mert valami központi hiba van és mindenki pakolhat vissza a kosárba hogy aztán újra álljon sorba "rendes kasszánál" az baromi poén ( Auchan: nem lehet kp-ban fizetni önkiszolgáló kasszánál).
Másrészt például Sparban akkora sz@r hogy mindennél lefagy, sípol stb ott utálok oda állni, Tesco/ Auchan esetén ez nincs így. Intersparban baja van a SS kártyával, baja van a 20%-os kuponnal mindig, aztán nem enged lépni tovább ott nem tudom, hogy van beállítva, de ócska. Mindenhol máshol szerintem meg lehet szokni ha nem vagy full béna. :D
Ezzel egy a gond: vagyunk sokan, akik szívesen dolgoznánk Aldiban, Lidl-ben HA nem kéne kasszázni.
Suli mellett annó imádtam árufeltöltő lenni az Auchan-ban, szóval én most is csinálnám nagyon szívesen.
DE Aldiba és Lidl-be is mindenest keresnek csak, kasszázni meg biztos nem fogok!
Szóval vagy külön kéne szedni a kasszás és a feltöltő munkakört, vagy tényleg önkiszolgáló kasszát rakni minden boltba, és máris lenne jelentkező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!