Wolt futárként rollerrel kiszállíthatok ?
Figyelt kérdés
Szeretnék woltozni de elektromos rollerrel. Sokakat láttam már így meg ilyen egykerekűvel. Ezt a wolt hivatalosan nem engedné ugye ?2021. nov. 8. 22:20
11/23 anonim válasza:
7-es na gratulálok megjött a másik... "Jaj egyetem mellett futárkodtam most meg már marha okos vagyok." Menjél egyetemezz és ne foglald a helyet azok elől, akiknek ez igenis egy szakma, nem holmi "bármikor csinálhatom" meló. És ha valaki börtönviselt? Az már nem is helyezkedhet el? Vagy aki csak 8 általánost tudott elvégezni? Istenem, ez az arogancia, meg prédikáció a magas lóról... Örülök neki, hogy neked ennyire jól megy, de azért másokat lenézni, vagy megbántani azzal, hogy szerinted egy nagy nulla amit csinálnak szerintem nem szép dolog.
12/23 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én vagyok a f.szkalap. Nem létezik semmi globális felmelegedés hülyeség inkább csak az LMBTQ idiótákból van több.
13/23 anonim válasza:
Kerdezo,barmivel mehetsz futarnak. Rollerrel is! Jo munkat kivanok.
Azert a jarokelok testi epsegere is figyelj. Meg a kutyakera is. Ne usd el oket legyszi. 😉
14/23 A kérdező kommentje:
#13 nem fogom ! Nekem is van kettő kutyus :) lehet ezzel fogom őket le futtatni. Kosziii
2021. nov. 9. 08:12
15/23 A kérdező kommentje:
Inkabb belőlük legyen több mint belőled:DDD!! soha nem nyilvanulnának meg úgy mint te. Egy uolsó rosszindulatú személy vagy...
2021. nov. 9. 08:15
16/23 anonim válasza:
Láttam már a youtubeon görkoris futárt is, szóval simán, amúgy tényleg, már villamoson is felbukkan 1-2 ilyen alak.
Amúgy meg ez nem szakma, mert nem kell hozzá szakirányú végzettség.
17/23 anonim válasza:
Nem egy futár szállt már fel hozzám a 30-as buszra Újpest Központban, hogy a Gogo hamiból kivigye a tápot Káposztásmegyerre... :D :D
18/23 anonim válasza:
Szakma bmeg :DDD doktori cimet ne adjunk az osszes futarnak?
19/23 anonim válasza:
Igazából undorítóan jó "szakma" ahogyan írták is a többiek jármű sem kell ehhez manapság ez nem egy szakma.És ezek az emberek kapnak ehhez képest nem is rossz alapfizetést + borravaló.Aki meg nagy nehezen kitanul pl asztalosnak ami egy rohadt nehéz szakma az a sóher főnökei miatt kínlódik.Meg hát van ilyen egyetemes foglalkozásokkal is pl tanár,orvos csak ott nem a főnökök miatt szívsz.
20/23 anonim válasza:
11es tipikus liberális vagy."akinek igazán kell a szakma mert börtönben volt"...ember örüljön hogy kap munkát az aki börtönben volt én még bármilyen szar segédmunkásnak/közmunkásnak sem vennék fel börtönöst.Nemhogy futárnak méghozzá úgy hogy sokakat úgy is felvesznek ha járműbaleset miatt ítélték el őket.Ebbe nem gondolsz bele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!