Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Wolt futárként rollerrel...

Wolt futárként rollerrel kiszállíthatok ?

Figyelt kérdés
Szeretnék woltozni de elektromos rollerrel. Sokakat láttam már így meg ilyen egykerekűvel. Ezt a wolt hivatalosan nem engedné ugye ?

2021. nov. 8. 22:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9%
7-es na gratulálok megjött a másik... "Jaj egyetem mellett futárkodtam most meg már marha okos vagyok." Menjél egyetemezz és ne foglald a helyet azok elől, akiknek ez igenis egy szakma, nem holmi "bármikor csinálhatom" meló. És ha valaki börtönviselt? Az már nem is helyezkedhet el? Vagy aki csak 8 általánost tudott elvégezni? Istenem, ez az arogancia, meg prédikáció a magas lóról... Örülök neki, hogy neked ennyire jól megy, de azért másokat lenézni, vagy megbántani azzal, hogy szerinted egy nagy nulla amit csinálnak szerintem nem szép dolog.
2021. nov. 9. 01:16
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező! Én vagyok a f.szkalap. Nem létezik semmi globális felmelegedés hülyeség inkább csak az LMBTQ idiótákból van több.
2021. nov. 9. 01:20
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo,barmivel mehetsz futarnak. Rollerrel is! Jo munkat kivanok.

Azert a jarokelok testi epsegere is figyelj. Meg a kutyakera is. Ne usd el oket legyszi. 😉

2021. nov. 9. 01:54
 14/23 A kérdező kommentje:
#13 nem fogom ! Nekem is van kettő kutyus :) lehet ezzel fogom őket le futtatni. Kosziii
2021. nov. 9. 08:12
 15/23 A kérdező kommentje:
Inkabb belőlük legyen több mint belőled:DDD!! soha nem nyilvanulnának meg úgy mint te. Egy uolsó rosszindulatú személy vagy...
2021. nov. 9. 08:15
 16/23 anonim ***** válasza:
79%

Láttam már a youtubeon görkoris futárt is, szóval simán, amúgy tényleg, már villamoson is felbukkan 1-2 ilyen alak.

Amúgy meg ez nem szakma, mert nem kell hozzá szakirányú végzettség.

2021. nov. 9. 08:57
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy futár szállt már fel hozzám a 30-as buszra Újpest Központban, hogy a Gogo hamiból kivigye a tápot Káposztásmegyerre... :D :D
2021. nov. 9. 20:06
 18/23 anonim ***** válasza:
62%
Szakma bmeg :DDD doktori cimet ne adjunk az osszes futarnak?
2021. nov. 9. 23:17
 19/23 anonim ***** válasza:
Igazából undorítóan jó "szakma" ahogyan írták is a többiek jármű sem kell ehhez manapság ez nem egy szakma.És ezek az emberek kapnak ehhez képest nem is rossz alapfizetést + borravaló.Aki meg nagy nehezen kitanul pl asztalosnak ami egy rohadt nehéz szakma az a sóher főnökei miatt kínlódik.Meg hát van ilyen egyetemes foglalkozásokkal is pl tanár,orvos csak ott nem a főnökök miatt szívsz.
2021. nov. 13. 18:58
 20/23 anonim ***** válasza:
30%
11es tipikus liberális vagy."akinek igazán kell a szakma mert börtönben volt"...ember örüljön hogy kap munkát az aki börtönben volt én még bármilyen szar segédmunkásnak/közmunkásnak sem vennék fel börtönöst.Nemhogy futárnak méghozzá úgy hogy sokakat úgy is felvesznek ha járműbaleset miatt ítélték el őket.Ebbe nem gondolsz bele?
2021. nov. 13. 19:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!